[Kraków] Tokarz
[Kraków] Tokarz
Witam,
zna ktos z Was dobrego niedrogiego tokarza na terenie krakowa.?
potrzebuje dorobic 4 tuleje.... i jak dzwonie po firmach to albo nie robia albo sobie licza 20-30 zl za sztuke!
Prosze o szybka odpowiedz.
Pozdrawiam
zna ktos z Was dobrego niedrogiego tokarza na terenie krakowa.?
potrzebuje dorobic 4 tuleje.... i jak dzwonie po firmach to albo nie robia albo sobie licza 20-30 zl za sztuke!
Prosze o szybka odpowiedz.
Pozdrawiam
witam, podczepie sie do tematu, wiem wiem zjedziecie mnie i ty steel mozesz tez xD Potrzebuje namiary na jakiegos tokarza ktory jest mi w stanie wytoczyc odrobine wiekszy otwor(2 milimetry) na lozysko maszynowe, wiem wiem ze google.pl wszystko ci powie ale juz szykalem i co dzwonie to mowia ze nie wiedza czy maja jakiejs obejmy zeby to zlapac
Prosze o pomoc
Prosze o pomoc
Karpiel i Duncon to moje zycie
Witam potrzebuje wytoczyć coś takiego http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=23470
wiecie może gdzie w krakowie jest dobry tokarz ?
Chyba ze ktos wie gdzie to moge kupić .
wiecie może gdzie w krakowie jest dobry tokarz ?
Chyba ze ktos wie gdzie to moge kupić .
maxxis stanowczo lepiej kupic.
po 1: bedziesz miał oryginalne
po 2: napewno będzie pasowac
po 3: nie mysl ze ktos ci zrobi taki element w krakowie za 50 zl skoro za głupie tulejki chcą 30 zl
ew. jezeli masz taki element zeby go skopiowac to mogłym zagadac z typem ktory mi zawsze robił takie zeczy za dobre pieniądze ale to troche potrwa napewno.
po 1: bedziesz miał oryginalne
po 2: napewno będzie pasowac
po 3: nie mysl ze ktos ci zrobi taki element w krakowie za 50 zl skoro za głupie tulejki chcą 30 zl
ew. jezeli masz taki element zeby go skopiowac to mogłym zagadac z typem ktory mi zawsze robił takie zeczy za dobre pieniądze ale to troche potrwa napewno.
W Krakowie ostatnio miałem doczynienia z tanim ślusarzem i napewno by to zrobił tanio, ale jakość usług niezadowalająca: Ja chcieć by tu nie być luzu, proszę materiał i płace Pan robić - ok. Ja odbierać umm luz jest minimalnie mniejszy łał, ja prosić jeszcze raz - ja zapłace i chcę porządnie - ok. Koleś wybił tulejki i jeszcze raz je wbił co owocuje oczywiście brakiem luzu, bo są nie ułożone, ale ja tego nie chciałem i oczywiście mi powiedział, że jeszcze raz robił, o kurwa pomyślałem i podziękowałem. Na ul. Zarzecze.
Wszyscy mi polecali również Vaariobikes - Kaliego, że on ponoć dobrze robi.
Tak w ogóle to np. w Zamościu porządnie tulejki do dampera miałem zawsze dorabiane za 20zł 4 sztuki po 5zł/szt. Bez materiału itp.
Wszyscy mi polecali również Vaariobikes - Kaliego, że on ponoć dobrze robi.
Tak w ogóle to np. w Zamościu porządnie tulejki do dampera miałem zawsze dorabiane za 20zł 4 sztuki po 5zł/szt. Bez materiału itp.
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!