Hak przerzutki do Ns Surge - skąd?
Hak przerzutki do Ns Surge - skąd?
Witam, ostatnio złamałem Hak do przerzutki od ramy ns surge tylko jest pewien problem nigdzie go nie mogę dostać takiego haku 7ANNA, się pytałem narazie oczekuje bo muszą sprawdzić wszystkie sklepy internetowe obszukałem i obdzwoniłem i nigdzie nie mogę takiego haku dostać, a sprawa jest naprawdę pilna, proszę o waszą pomoc, i wyrozumienie, googole przejrzałem, jeśłi ktoś by znał jakiś sklep, lub kogoś kto posiada takie haki, to będzie wdzięczny, mogę wynagrodzić to jakimś doładowaniem do tela czy coś 

7anna w tym roku dała trochę ciała bo na początku sezonu brakowało im już wszystkich części zapasowych typu ośki czy właśnie haki. Tak samo ma się z częściami. I nie mogłem sobie kupić piasty na którą długo zbierałem :-/
Dopasować raczej będzie ciężko i na pewno trochę po sklepach polatasz. Prostsza opcja będzie z tokarzem bo Anna w tym roku już dostaw nie będzie prawdopodobnie miała.
Dopasować raczej będzie ciężko i na pewno trochę po sklepach polatasz. Prostsza opcja będzie z tokarzem bo Anna w tym roku już dostaw nie będzie prawdopodobnie miała.