Cenowo wyglądają mniej więcej tak : http://www.camberleycycles.com/commencal-41-c.asp
Dziwnie wygląda nowy Supreme z Foxem z przodu

Raczej w tej kwestii to Ty wyręczyłeś kolegę z BydgoszczyB.Z. pisze:Oj, wsadziłeś kij w mrowisko, zaraz piewcy wolnego rynku napiszą Ci, że jak ci nie pasi to nie kupuj...
Za te 'piniondze" to raczej powinien być bardziej odpicowany.. Przynajmniej widziałem bardziej odpicowane w tych samych $$$blackdemon pisze:Taki odpicowany rower,
Spaced pisze:
Pocieszajace jest to, ze w pozesonowych wyprzedażach Commencale sa czesto mocno przeceniane
Jak i na Rometa, Antidote i całą masę innych nowości. Same ochy i achy, deklaracje natychmiastowego zakupu i ... na tym koniec. Widać marzenia są popularne ( i tanie ), zakupy już mniej.nopainnogame pisze:wcześniej masa osób się grzała na tą markę,ale jakoś jednak nie widzę wysypu Commencal
Dziwi mnie, że krajan mój nie wyciągnął z tego wnioskówArthurGreen pisze:Raczej w tej kwestii to Ty wyręczyłeś kolegę z Bydgoszczy
No chyba to Ciebie nie martwi za specjalnie...Spaced pisze:
Jakby sie tylko firma wywiązała z obietnic odchudzenia ram
No przecież w Polsce żyjesz , więc powinieneś przywyknąć... Lans przede wszystkim, na forach rzuca się deklaracje, a na realu żeby zabłysnąć bierze kredyt na x-lat, kupuje się auto lepsze niż ma sąsiad, a potem wpieprza chleb ze smalcem i placki ziemniaczane bo raty trzeba spłacać, a potem jak idzie kryzys to pełne gacie. To jest właśnie nasza mentalność, najważniejsze to jest to , co pomyślą inni, a nie to czego naprawdę się potrzebuje, ewentualnie naprawdę kogoś na to stać.Jak i na Rometa, Antidote i całą masę innych nowości. Same ochy i achy, deklaracje natychmiastowego zakupu i ... na tym koniec. Widać marzenia są popularne ( i tanie ), zakupy już mniej.
eee? Czemu ma mnie to nie martwic? Mam inna rame zamówioną i jednym z głownych czynników, które spowodowały że nie wybrałem Commencala to własnie 5.7kg wagi ramy z damperem w Mce. Okazalo sie, ze ramy czasem jeszcze sa róznie wykonane (byly i swietnie wykonane modele i mocno wątpliwie) ale za cene za jaka mozna było je mieć byłem w stanie to przeboleć przy takiej geometrii/zawieszeniu i gdyby waga była przynajmniej 500g mniejsza.B.Z. pisze:No chyba to Ciebie nie martwi za specjalnie...
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości