Dartmoor Wendigo Roadtrip

Bombell
Kontakt:

Dartmoor Wendigo Roadtrip

Post autor: Bombell »

Rowerowe wakacje pod patronatem Dartmoora i 26clothing czyli relacja z europejskiego tripu naszych rodaków.

Jak dla mnie film bardziej na luzie i spontanie niż jakaś typowa mega produkcja. Dużo humoru, śmiechu a do tego jazdy na poziomie :)

http://www.vimeo.com/6134129

Enjoy
maxxis
Kontakt:

Post autor: maxxis »

Pozytywny filmik :wink:
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

Jeden z najgorszych filmów jakie widziałem - wliczając w to amatorskie produkcje! Prawie 0 jazdy,tylko debilizmy podpitych dzieciaków...
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

nopainnogame gdzie ty byles kiedy pierwsze filmy snowboardowe wychodzily. Whiskey ty kiedys widzial?
Michał_Point
Kontakt:

Post autor: Michał_Point »

nopainnogame Chyba mało widziałeś...
Film zajebisty :P i z jajem :P
Trochę jazdy, trochę lifestyle'u i wyszło pozytywnie!
www.pinkbike.com/photo/2479386/

www.pinkbike.com/photo/3595701/
nopainnogame
Kontakt:

Spaced mówię tylko o produkcjach rowerowych ;) Michał_Point przecież tam prawie nie ma jazdy poza początkiem na dirtach + masa ujęć z gąbek :? Jeśli umieszczają w nazwie firmę rowerową to film powinien trzymać jakiś poziom,a nie być zlepkiem durnego humoru. Na BA pewnie sikają na widok tego filmu,bo tam przy byle jakim filmie zawsze są komentarze,że to mega produkcja. Chyba jestem za stary na ta takie filmy...
Spaced
moderator
Kontakt:

nopainnogame po prostu sie za bardzo spinasz. To nie jest profesjonalny film rowerowy o czym byla mowa na ba tylko raczej film z wakacji, na które pojechali riderzy. Po prostu było bez spiny wiec nie oczekuj pro filmu od czegos takiego.
Michał_Point
Kontakt:

nopainnogame Może dostrzegasz tylko "negatywne" strony tego filmu, poza tym jazdy jest tam trochę - nie wmówisz mi, że nie ;] po prostu mnie się podoba, Tobie mniej lub wcale - i spoko :P

nopainnogame
Kontakt:

Spaced pojechał team Dartmoora, w tytule jest Dartmoor,więc jakiś poziom powinien trzymać. Według mnie raiderzy kiepsko reprezentują swoja firmę - zachowaniem ,jak i jazdą...
Spaced
moderator
Kontakt:

nopainnogame pojechali ludzie od darta ale tez niezwiazani bezposrednio z firma. A co do jazdy to wpadnij z nimi pojezdzic i sie wypowiadaj wtedy ;)
Michał_Point
Kontakt:

Najważniejsze, że wypad dał im zapewne dużo funu i chcieli się z nami tym podzielić :wink:
Według mnie, udało im się :wink:
Bez spiny Panowie :wink:

Digas
Kontakt:

Post autor: Digas »

nic nie przebije ns tripa 2, ale z ostatnich filmow jakie mialem okazje ogladac to ten ma do niego najbliżej.

przy okazji, czy ktoś wie co się dzieje z Wojtkiem Golą?:D
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Digasnie było czegoś takiego jak ns trip 2

wojtek gola już raczej nie jeździ, w szklarskiej na festiwalu rowerowym owszem był, ale bez roweru ... ahh to życie imprezowicza :P
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

nopainnogame pisze:Spaced pojechał team Dartmoora, w tytule jest Dartmoor,więc jakiś poziom powinien trzymać. Według mnie raiderzy kiepsko reprezentują swoja firmę - zachowaniem ,jak i jazdą...
stary poziom to się prezentuje na zawodach a nie na wakacjach,
a na zawodach team Darta w szklarskiej obstawił całe podium
od góry do dołu i zgarnął wszystko co było do zgarnięcia
w Dirt, Park, Bunnyhop i skokach do wody

Kod: Zaznacz cały

W piątek w DH drugie miejsce zajął Remek Oleszkiewicz na Creeperze a w zawodach w skateparku w finale wystartowało aż pięciu chłopaków na Dartach. Wygrał Szamanek na ramie Two4Player 2010, drugi był Szaman na Cody 2010, a trzecie miejsce zajęli wspólnie Przywa na Ghetto 2010 i Odys na Two4Player 2010. W sobotę Sebastian Weszler wygrał na ramie Brooke 2009 konkurs w Bunny Hopie, a w dircie bezkonkurencyjny okazał się Szaman, który w swoim finałowym przejeździe na pierwszej hopie wykonał backflip-tailwhipa a na drugiej dorzucił do tego 360-tailwhipa. Drugie miejsce zajął Tomas Zejda startujący również na Cody 2010 a trzeci był Szamanek. W niedzielę nie odbył się niestety konkurs Best Trick, ale z dużą dozą prawdopodobieństwa można przewidzieć, że wygrałby go Szaman lub Szamanek :). Jak zwykle zwieńczeniem festiwalu był konkurs skoków do wody. Te zawody wygrał Kuba Szopa startujący na ramie Two6Player 2010.

[b]Źródło:[/b] Dartmoor.pl
MacGyver
Kontakt:

Post autor: MacGyver »

Digas Było coś takiego DaGrasso_NS_Trip_by_GrandaPropaganda co powszechnie można nazwać ns trip 2
BikeISFun
Kontakt:

Post autor: BikeISFun »

Film fajny, jazdy wcale nie tak mało...
Jedyne co mi sie nie podobało to na 1miejscówce, jak na dirtach obrośniętych trawa skakali coś kamera nie dawała rady- dynamiczne obiekty <riderzy> były w ruchu strasznie porozmazywane, nie wiem czy później używali innej kamery czy już mi sie oczy po prostu przyzwyczaiły:)
Fajnie że widać nowe- jeszcze wszesno-nastoletnie <hehe ale słowotwórczy jestem> twarze:)

aha jedyne rozczarowanie: Pan Kraja- pamiętam jak oglądałem film z Leogangu właśnie z obozu rowerowego chyba 2lata temu... naprawdę zrobił na mnie wtedy wrażenie...nie interesuje się DJ, ale to co na filmie zobaczyłem to chyba za dużego progresu od tamtego czasu nie ma- raczej uwstecznianie się i zajmowanie głupotami zamiast jazdy...
http://www.allegro.pl/item934868489.html
street-fighter
Kontakt:

Post autor: street-fighter »

to byl wakacyjny wypad a nie zeby pokazac co kto potrafi. miala sie liczyc zabawa... film nawet nawet, ale pomylic kierunki i 200km w zla strone jechac ... to trzeba byc uzdolnionym^^ :lol:
To tylko moja skromna opinia. Prosze nie gryzc :]
Digas
Kontakt:

Post autor: Digas »

KaKTuSSS dobra już dobra, nie łap za słowa :P

chodziło o "DaGrasso NS Trip by GrandaPropaganda" jeśli jesteśmy już tacy słowni :)
ODPOWIEDZ