nie czytać !
nie czytać !
Jestem wqrwiony i nie mam gdzie, ani na kim się wyżyć. !@$!&%*^(&$*%(#!^&$##&^... pozdrawiam.
No wlasnie - na rower zawsze jest czas a na dziwko szkoda czasu i kasy - tracisz kase na chwile przyjemnosci a mozesz rownei dobrze wydac to na BIKE! Pozatym co za przyjemnosc jak masz panne za kase i to tylko na 1 noc - lepiej jest samemu wyrywac - wtedy masz przyjemnosc jeszcze wieksza bo wiesz ze sobie na nia zapracowales i TEORETYCZNIE nie tracisz kasy ( teoretycznie dla tego bo w praktyce to zapewne bulisz za kino, browara, obiad, jakiś ciuch i tak duzo b y wymieniac ) :) :) Poprostu jak masz taki humor jak masz to idz na bika i zrob kilka rzeczy ktore wydawaly Ci sie do tej pory niemozliwe i na max szalone. :)
www.43ride.com
LinksFR
=> no proste :D zauważ że na allegro też daję takie tematy aukcji ("na TEN rower Ciebie nie stać", albo "nie wchodź tu", "sprzęt NIE dla Ciebie, tylko dla profesjonalistów" itp) I ludzie też tam włażą...przekora człowiecza :) Najśmieszniejsze że mimo że wiem jak działają te tematy aukcji, i tak tam włażę bo jestem ciekawy/potem się często śmieję, jak rowerem "tylko dla pro, nie dla Ciebie" okazuje się jakiś makrokesz :)
=> no proste :D zauważ że na allegro też daję takie tematy aukcji ("na TEN rower Ciebie nie stać", albo "nie wchodź tu", "sprzęt NIE dla Ciebie, tylko dla profesjonalistów" itp) I ludzie też tam włażą...przekora człowiecza :) Najśmieszniejsze że mimo że wiem jak działają te tematy aukcji, i tak tam włażę bo jestem ciekawy/potem się często śmieję, jak rowerem "tylko dla pro, nie dla Ciebie" okazuje się jakiś makrokesz :)
już jest nowy powód wqrwinia .... goł tu: http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=988
Shepard - w sumie to masz racje... posuwajac sie do radykalizmow moznaby nie kupowac browarow, nie chodzic do pubu ani do kina... zreszta te dwa miejsca sa dopiero strata kasy. w kinie placisz za to zeby usiasc przed obrazem ktory w wyznaczonej kolejnosci zmienia sie, a potem opuscic pomieszczenie. bez sensu.
www.trialshop.pl