klopsiq to wideł do XC marza. Nie pamietam jak sie nazywał (jakas techno kilkuliterowa nazwa, przekop ich strone bo koło roczników 01-03 powinien byc). Jak chcesz usd 1 półke to raczej Shiver sc albo dorado SC ale raczej mega trudno ci je bedzie kupic
Wydaje mi się, że mój tata miał coś takiego w swoim "góralu" i jeśli się nie mylę to to był jakiś RST. Możliwe też, że jest to jakiś DNM. Ogólnie to wątpię, żeby to było coś dobrej jakości.
maro_donald zwracam honor. To "podróbka" zwana TOP GUN. Nie wiem czy to marka czy produkt. Wg. prospektów reklamowych tej firmy "tylko najlepsze widelce sa w stanie dorównac sztywnoscia upside downom" wiec nie traktowałbym ich powaznie
No chyba się zapędziłem, aczkolwiek ja to nie mam zbyt wiele do gadania, bo się z raz przejechałem na niewyregulowanym i ot to! Wierzę Ci na słowo, że nie taki zły
JumpintheFiRe to trzeba było kupic mieksza sprezyne. Uzywanie dampera z za twarda sprezyna i narzekanie na niego to jak nabicie 4 bary w opone dh i narzekanie, ze nie trzyma. Wsiadlem kiedys na m6 z za twarda sprezyna na tyle i cholera dziwnie wysoko suport miała bo nie sagowała... Nie ogarniam czemu ludzie uwazaja, ze zmiana sprezyny to jest jakis uber tuning.
to nie jest ani Marock (zadnego karbonu tu nie widze, inne mocowanie osi), ani dnm, bo ma zupelnie inne korki gorne i mocowanie goleni, i ten ma o wiele wieksza srednice goleni gornych niz dnm.
najprawdopodobniej jest to jakis Zoom/Ballistic
gg1732355
moja maszin :D http://www.pinkbike.com/photo/4318834/
Ja uwazam ze to jakis DNM jest Moj brat mial takowy amortyzator(DNM) i musze powiedziec ze ten na focie jest identyczny. Lecz go nie polecam bo po jakichs 2 miechach poszedl na sterowce(byla z alu). Sa tez wersje (o ile sie nie myle) ze stalowa sterowka, tylko ze drozsze. Pozdro.
Spaced hehe czytaj ze zrozumieniem, nie pisze o damperze tylko o amorze przednim wygladajacym podobnie do tego ze zdjecia (DNM Usd 120) i bynajmniej nie narzekam tylko sobie stwierdzam fakt, wolalem go sprzedac niz bawic sie w wymiane sprezyn, ktore byly w owym czasie trudno dostepne