Cock czy Cocker
Cock czy Cocker
mam takie pytanie którą ramę w/w wybrać do 66 najlepiej 180mm skoku????
http://borczyk.pinkbike.com/
widzialem dwa cockery na 66 07 i tam problemu nie bylo (choc nie kojarze w tej chwili czy korki nie byly przypadkiem wykrecone)-jesli z innymi jest to dobrze wiedziec-cocker zaliczy maly lifting na przyszly rok
.
borczyk gwara jest na 2lata.
ale moge Ci powiedziec ze w ciagu 2 lat produkcji na reklamacje przyszedl tylko jeden cocker,z uszkodzeniem bodajze drop outow.

borczyk gwara jest na 2lata.
ale moge Ci powiedziec ze w ciagu 2 lat produkcji na reklamacje przyszedl tylko jeden cocker,z uszkodzeniem bodajze drop outow.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
borczyk...
jeżeli masz nowe 66 ( od 2008) to nie przejdą, kumple dawali tulejki i było ok
, ja mam cocka z 66 z 2007 i na styk przechodzą
:0 jakieś 2 mm niecałe luzu jest xD
cock jest cieższy, ale jest też na sztywną oś z tyłu
i ma dłuższą główkę, więc jak masz sterówke krótszą niż jakieś 22 cm to lipa ( ja mam taskforce'a i 22 to jeszcze mało ...)
pozdrower:)
jeżeli masz nowe 66 ( od 2008) to nie przejdą, kumple dawali tulejki i było ok
, ja mam cocka z 66 z 2007 i na styk przechodzą

cock jest cieższy, ale jest też na sztywną oś z tyłu
i ma dłuższą główkę, więc jak masz sterówke krótszą niż jakieś 22 cm to lipa ( ja mam taskforce'a i 22 to jeszcze mało ...)
pozdrower:)
Slavvduro
ja bym bral cockera.. krotsza głowka... a co do przechodzenia korkow.. to zalezy tez od sterow.. ja mialem cocka z 66 i sterowka 21cm i na styk dalo rade..ale mialem stery z mega niskimi miskami... mialem 66rc 05 jakby co wiec z korkami nie bylo problemu.. a co do cockera z 66 06-07 to przy tych gratisowych sterac da bomb x10 czy x0 nie pamietam przechodza korki bez problemu... choc ja bym nie zainwestowal w te stery bo kolega kupil pitbulla z tymi sterami i mu po 3 miesiacach jazdy peklo dolne lozysko;/ a on raczej jezdzi zadko i niewiele potrafi wiec katowane nie byly...
jak dla mnie set cocker + 66rc2x 180mm bylby idealny;]
jak dla mnie set cocker + 66rc2x 180mm bylby idealny;]
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645