Newsy na stronie głownej !

KefirQn
Kontakt:

Newsy na stronie głownej !

Post autor: KefirQn »

Siema chcial bym poruszyc temat ,a mianowicie "niusów"które nie sa zwiazane z Jazda na bike...To co sie dzieje to jest żenada.Bezsensowne newsy których jest multum...co chwile jakies newsy ale co z tego !!?? skoro nie dotyczą jazdy na rowerze ? zamiast sie zajmować takimi badziewiami to może zróbcie cos z tym forum !!?? ( pomijając obiecanki cacanki jak to miało być pięknie i kolorowo , zapewnienia ze bedzie lepiej.Giełda,pm wiadomości,powiadomienia o odpowiedziach na forum , wygląd tak wiele tego bylo zapewniane..... i co ?? ) Po co komu news na głownej o rajdach samochodowych ?? ( jak ktoś bedzie chciał to sobie poszuka , jak go interesują rajdy to zapewne o tym wie bo jest na jakimś forum na którym sa tacy sami ludzie którzy szukają i chcą sie dowiedzieć wiecej o rajdach itd.) Uważam ze takie działanie jest bezsensowne....Więc zwracam się do władz tego forum , zacznijcie zamieniać wypociny które forumowiczom nawtykaliście w czyny . Wtedy cała strona naprawdę skorzysta....
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
ArthurGreen
Kontakt:

Post autor: ArthurGreen »

KefirQn, mi tam jakoś to nie przeszkadza.. Dlaczego ograniczać się do jednej dyscypliny, skoro przy okazji mimochodem można się czegoś nowego dowiedzieć..

Dla mnie to żadna "żenada", bo jest pisane po Polsku i całkiem składnie..

Dla wyjaśnienia.. My "zieloni" nie mamy nic do głównej..
KefirQn pisze:Wtedy cała strona naprawdę skorzysta....
Jeśli jest tak źle, to dlaczego to forum nadal żyje..?

Niby o rajdach, ale chyba zauważyłeś że startuje legenda DH ?
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
FraQ
Kontakt:

Post autor: FraQ »

Pozatym można by zrobić np nowe forum tzn na nowszym silniku phpBB 3.0.5 lub starsze phpBB by Przemo to odrazu jest shoutbox. A przy okazji by sie odrazu sprawa z PMami rozwiązała, powiadomieniami o nowych odpowiedziach itp. Myśle że nie jest to tak dużo roboty a wszystkie problemy z forum by poszły w niepamięć
KefirQn
Kontakt:

FraQ szkoda sie wysilać i tak nic z tego nie będzie;)

Artur nie mam nic do innych dyscyplin ale to wyglada na takie robienie wszystkiego na siłe !
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

Nigdy nie odejda od tego wygladu i typu forum.
FraQ
Kontakt:

Post autor: FraQ »

Ale wygląd może zostać nie trzeba dużo rzeczy przekodowywać a typ forum sie wiele nie zmieni a rozwiążą się te wszystkie problemy...
dragon44
Kontakt:

Post autor: dragon44 »

Fajnie że są informacje o rajdach samochodowych i obecnej sytuacji dh w Australii, ale szkoda że nie ma wiadomości na temat festiwali rowerowych i mistrzostwach mtbmx w Polsce
Kramon
Kontakt:

Post autor: Kramon »

bo to DH-zone (podejrzewam że raczej ludzie tu wbijają po DH/FR/DIRT) anie bmx. Zresztą można wiedzieć gdzie jest news o rajdzie bo szukam już na stronie jakieś 15 minut i ślepy jestem chyba.
dragon44
Kontakt:

Kramon drugie od góry po prawej
http://www.dh-zone.com/news/1111.html
gg: 701107
Kramon
Kontakt:

ja piernicz te newsy po prawej to mogą być nawet o telefonach i filmach zaglądam tam raz na tydzień natomiast newsy główne są na temat.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

ArthurGreen forum zyje przez zasiedzenie i efekt skali. Nie ma zadnej duzej alternatywy wiec ludzie siedza tutaj bo dostana odpowiedz na pytanie, nawet jesli bedzie durna. Zobacz sobie, ze fora pinkbike tez ludzie dalej oblegaja, a dalej padaja tam odpowiedzi w klimacie, ze nowe demo bedzie do dupy bo ma zawieszenie opracowane 15 lat temu, a santa ma zawieszenie opracowane mniej lat temu ;)
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

KefirQn daj na luz ziomek, idz do lasu dokopac bandy bo calkiem fajne sa te co juz wykopaliscie...newsy sa git i tak ma zostac...nie pekaj..
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
qunick
Kontakt:

Post autor: qunick »

Tak czekam i czekam i nic nie piszą na temat MTBMX, a z tego co pamiętam w zeszłym roku było coś napisane na głównej, a teraz w zamian za to mam rajdy samochodowe git majonez......
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

Akurat news, że w polandii będzie Nico, to nie jest byle njusik dla zapełnienia strony głównej. Tylko kilka osób na tym forum, jest godnych, by wyczyścić mu buty, więc nie gorączkujcie się, że to o rajdach.

Tak w ogóle wg mnie, w tej prawej rubryce mogłyby się pojawiać newsy z całego światku sportów extremalnych, czy po prostu jazdy w terenie. Chętnie czasem poczytałbym o motocrossie, jakichś mountainboardach, czy nawet trophy truckach, nie wpisując "google" w przeglądarke, a skoro wstawiający newsów sami czasem coś skrobną, to chyba nie jest źle ;)
KefirQn
Kontakt:

chłopaki ale ten news był na samym środku strony potem został przeniesiony na prawa do tych malutkich....

a tak btw to Schodek byłeś w krk i mnie nie odwiedziłeś ? żadnego znaku nawet ?? a ja w domu zdycham ludzi nie slysze ,gardło mi chce wylecieć....
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

o opłate za rejestracje wprowadzić!
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
Kramon
Kontakt:

Jejku ja piernicze polacy to &#$^%@$ zawsze narzekają, za dużo newsów źle jak za mało to też źle. A mnie ta informacja bardzo się podobała dobrze wiedzieć że polakowi się udaje. Jakby jakiś polak wygrał mistrzostwa świata to co napisałbyś "poco ten news?"
Ja proponuje newsy z lewej bike newsy z prawej obojętne mi to
qunick
Kontakt:

Post autor: qunick »

Dalej na głównej nic nie idac a propos tych zawodów, to w takim razie niech mnie ktoś olśni i powie mi jakie były wyniki :P chodzi o MTBMX
dragon44
Kontakt:

Faktycznie te niusy na stronie głównej są trochę chaotycznie podzielone, może po lewej rowerowe, a po prawej reszta, z tym że reszty jest mało... To inna opcja: po lewej nowinki z Polski, po prawej cały świat? W sumie jest to bardziej szukanie dziury w całym niż jakiś wielki problem...
gg: 701107
ODPOWIEDZ