[Szczyrk/Wisła] 12-13.09
[Szczyrk/Wisła] 12-13.09
bedzie ktos? z krk 2 osoby, wie ktos jak warunki na trasach?
moze gekona jakos namowie choc slonce u nas slabe i nie chce mu sie nigdzie wyjezdzac ale moze sie ozywi i nawet fulla w koncu zlozy jak troche sie wygrzeje hehe.
Fajnie ze cos nowego powstaje bo w Myslenicach porazka na calego.
Ostatnio mnie jakis koles na zarabiu zaczepil i pytal o trasy czy sa jakies legalne i oznaczone. Ja mowie ze nic sie nie zmienilo od 10 lat. Koles do mnie ze pamieta jak byl jeszcze w podstawowce i cos czytal o trasach w gazecie. W tym roku mija 10 lat odkad z kumplami zaczelismy robic trasy. Ciekawe czy dozyjemy tego zeby cos na powaznie powtsalo bo po prostu rece opadaja. Prawda taka ze Polska to zacofany kraj 3 swiata gdzie DH kojarzy sie obywatelom z szajbusami bezmozgami a w takiej Slowacji cale rodziny przyjezdzaja do bikeparkow i wszystko kwitnie.
Fajnie ze cos nowego powstaje bo w Myslenicach porazka na calego.
Ostatnio mnie jakis koles na zarabiu zaczepil i pytal o trasy czy sa jakies legalne i oznaczone. Ja mowie ze nic sie nie zmienilo od 10 lat. Koles do mnie ze pamieta jak byl jeszcze w podstawowce i cos czytal o trasach w gazecie. W tym roku mija 10 lat odkad z kumplami zaczelismy robic trasy. Ciekawe czy dozyjemy tego zeby cos na powaznie powtsalo bo po prostu rece opadaja. Prawda taka ze Polska to zacofany kraj 3 swiata gdzie DH kojarzy sie obywatelom z szajbusami bezmozgami a w takiej Slowacji cale rodziny przyjezdzaja do bikeparkow i wszystko kwitnie.
www.druidbicycles.com
loko nakrec go na spacer w gorach bo pogoda piekna...sobo i niedziel ciepła i sucha, wbilo troche ludzii bylo wesolo w lesie...nowe linie juz sa bardziej czytelne a z kazdym dniem bedzie przybywac zajawek, miejsce nabiera powagi,do zimy troszke sie tu zmieni tak aby na wiosne ruszyc ostro z konkretnymi pracami...wszystko wskazuje ze bedzie sie tu działo solidnie jak snieg zejdzie...teren bardzo mocno urozmaicony co daje szerokie pole do popisu w budowie...
jednak chyba jakies foty powiesze...
zapraszam do odwiedzenia Wisłypo retuszu...
jednak chyba jakies foty powiesze...

zapraszam do odwiedzenia Wisłypo retuszu...
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!