Kupno pojedynczej korby do Howitzera?

miki_ck
Kontakt:

Kupno pojedynczej korby do Howitzera?

Post autor: miki_ck »

witam, mam problem mały z moimi hussefeltami, raptem po 2 tygodniach lewa korba uległa skrzywieniu (zahaczone pedałem o korzeń na trasie - insert wylazł i korba się skrzywiała w tym miejscu :? ) Oczywiście nie ma szans na wymianę w ramach gwarancji, bo przecież hussefelt nie jest przeznaczony do jazdy po lesie i korzeniach :roll:
Szkoda mi tego zestawu bo nawet się lakier zarysować czy wytrzeć nie zdążył więc mam pytanie czy nie orientuje się ktoś czy można gdzieś kupić jedynie lewą korbę?
W przypadku hussefelta pod isis było możliwe kupienie jednej, dlatego pytam...

PS. Wiem że mogę szukać używki bo komuś się mogła uszkodzić prawa korba itd. ale allegro i google nie pokazało nic pasującego.
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

miki_ck, zamieść ogłoszenie w giełdzie na BA, przejrzyj wszystko i czekaj... nie widziałem pojedynczych ramion nie od osób prywatnych.
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

W sklepach rowerowych szukaj, SRAM ma w ofercie lewe ramiona luzem do kupienia, nie wiem czy wszystkie modele ale np. Hussefelt wisi w sklepie w Moim mieście.
azonic2008
Kontakt:

Post autor: azonic2008 »

W harfie według cennika 2008 jest dostępne lewe ramię w cenie około 95 zł.
miki_ck
Kontakt:

Post autor: miki_ck »

ok, dzięki za odpowiedzi.
To chyba będę nówki szukał, może w jakimś sklepie leży zakurzona i zapomniana i uda się w dobrej cenie kupić:)
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

agressor To nie giełda. Takie rzeczy na PW. Poza tym mowa jest o ramieniu pod Howitzer a nie Isis.
ODPOWIEDZ