Kolejny z cyklu "Masz babo placek", niestety przez niedopatrzenie i zajawe na jeżdżenie wraz z kumplem zostawiliśmy ukryte w krzakach plecaki, w Moim znajdowała się zbroja pressure suit pro 661 i bluza ROYAL'a biała z czerwonymi akcentami. Cały dzień jazdy i tylko kilka minut nieuwagi...

Typowy model zbroi, rozmiar M.
Bluza na lewym rękawie 2 dziurki po glebie.
Plecak - Campus
Kradzieży prawdopodobnie doszło praktycznie na naszych oczach, gdyż zbliżając się do miejsca gdzie ukryliśmy plecaki, odjeżdżało stamtąd 2 gości (trasa z rockgardenem), zauważyłem że jeden miał marketfulla, wypolerowanego (chyba) na wysoki połysk, ze sporą liczbą rur tworzących przedni trójkąt, po jakiś 10sec. zorientowałem się że plecaka niema i zapuściłem się za nimi jednak mając 3 warianty w pojedynkę nie dałem rady skutecznie podjąć pościgu.
W zasadzie nie liczę że zbroja się znajdzie, ale spróbować zawsze można.
Okolice Będzina, Dąbrowy Górniczej, Wojkowic itd Jeśli pojawi się jakiś nowy gość na zwykłym rowerku, czy ktoś "tanio" kupi/ będzie sprzedawać, zauważycie kogoś w takiej zbroi, czy może "szczęśliwy znalazca" będzie chciał uniknąć konsekwencji, będzie się chciał zrehabilitować, Niech się odezwie, odbiorę swoją własność i tyle.
Dzięki za ewentualną pomoc. Kontakt gg 12507779
I tak wiem, Moja wina...
p.s Kumpel stracił słuchawki i 2 klucze, płaski i nasadowy... :P