Lekka rama DH do 3000zł
-
- Kontakt:
Lekka rama DH do 3000zł
Poszukuję lekkiej ramy do dh (większość zawodów w Polsce , poza tym hopy dropy itp). Mam 3000zł na ramę + damper.
-Skok 180-220mm
-Support 68/73mm (czyli glory/sunday/wilson odpadają)
-Masa poniżej 4kg bez dampera
-Damper raczej powietrzny.
Spec demo za cieżki, na socoma raczej kasy nie wystarczy. Może intense uzzi vpx, nowe cane corso , albo orange 224?
-Skok 180-220mm
-Support 68/73mm (czyli glory/sunday/wilson odpadają)
-Masa poniżej 4kg bez dampera
-Damper raczej powietrzny.
Spec demo za cieżki, na socoma raczej kasy nie wystarczy. Może intense uzzi vpx, nowe cane corso , albo orange 224?
MateuszWLCK szkoda, że już na początku skreślasz ramy z mufą 83mm.
Widzę, że obojętnym jest dla ciebie jakie będziesz miał zawieszenie, jeden zawias, 4-zawias albo virtual. Pomysl nad czymś takim jak Turner DHR, Transition Blindside, Norco Atomic/A-Line/DH-Team (rocznik 2008), Santa Cruz V10, Mongoose EC-D.
Uważam, że każda z tych ram jest warta uwagi, a za 3000zł raczej którąś z nich upolujesz.
Widzę, że obojętnym jest dla ciebie jakie będziesz miał zawieszenie, jeden zawias, 4-zawias albo virtual. Pomysl nad czymś takim jak Turner DHR, Transition Blindside, Norco Atomic/A-Line/DH-Team (rocznik 2008), Santa Cruz V10, Mongoose EC-D.
Uważam, że każda z tych ram jest warta uwagi, a za 3000zł raczej którąś z nich upolujesz.
Elo Elo ja posiadam ramke Marin Quake 7.3 + DHX 5.0 AIR 170mm skoku ktora bede mial zamiar sprzedac niebawem...
zdj:
http://www.pinkbike.com/photo/3117595/
pozdro
zdj:
pozdro
naklejki rowerowe i nie tylko -- gg 291177
Fajnie chcesz nam coś jeszcze powiedzieć
Elo Elo ja posiadam ramke Marin Quake 7.3 + DHX 5.0 AIR 170mm skoku ktora bede mial zamiar sprzedac niebawem...
zdj:
pozdro

Bo nie wiem czy wiesz ale ten topic to nie giełda

Sell: Rower - Intense M9
V10/Blindside moze (ale nie wiem jak tu z mufa) z ta mufa sobie tone problemów robisz, a w tej cenie rower stricte dh z waga ramy ponizej 4kg i dobrymi kątami dostac ci bedzie trudno. Poswiec kilkaset g na wadze albo ta mufe i jedz w cos ala sunday. Nie ma co przelajtowywac ramy, byle za ciezka nie była. Oszczedzisz gdzie indziej 

-
- Kontakt:
bamix71 tak,tylko wyrazane zdanie jest wartosciowe jesli zawiera w sobie jakies wartosci merytoryczne-nie obraz sie,ale wartosci merytorycznej Twoje zdanie w tym momencie nie ma.Bo nigdy nie miales i jak sam piszesz nie bedziesz mial tej ramy,wiec co mozesz wiedziec na jej temat?Tyle co Ci koledzy powiedza?A moj kolega np uwaza,ze fiat 126p to najlepsze auto na swiecie-czy to oznacza ze to prawda?
"a tata Marcina powiedzial..."
"a tata Marcina powiedzial..."
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu