[Bielsko-biała] Centurion Backfire 400
[Bielsko-biała] Centurion Backfire 400
W dniu 20.9 tego roku w okolicach bielska-białej skradziono mi rower:
CENTURION BACKFIRE 400
kolor: srebrno-carny
amor: sr suntour xcm
korby: shimano alivio
przerzutka T: shimano deore
przerzutka P: shimano alivio
hample: tektro auriga comp
obręcze: alexrims td17
Rower nie był warty sporo (ok 900) ale to zawsze coś... ktoś kto widział rower bądź zna osobe która go ma, albo gdzies kupiła... prosze o kontakt na gg :9072704
CENTURION BACKFIRE 400
kolor: srebrno-carny
amor: sr suntour xcm
korby: shimano alivio
przerzutka T: shimano deore
przerzutka P: shimano alivio
hample: tektro auriga comp
obręcze: alexrims td17
Rower nie był warty sporo (ok 900) ale to zawsze coś... ktoś kto widział rower bądź zna osobe która go ma, albo gdzies kupiła... prosze o kontakt na gg :9072704
Znaki szczególne?? hmm... siodełko było zszyte w 4 miejscach zwykłą nitką, główka ramy odtarta od kabli, tylne widełki obklejone taśmą izolacyjną.... a zdjęcie?
Swojego nie mam ale był taki
http://www.trekkingrad-shop.de/images/p ... 008__1.jpg
tylko że na amorze zamiast XCM było napisane centurion
Tak dokłdnie to było na rajdzie rowerowy w czechowcach.... zostawiłem na chwilke z innymi rowerami, przyszedłem i juz go nie było....
P.S później powiedzieli mi że to po raz pierwszy ukradli rower na tym rajdzie od 27 edycji
Swojego nie mam ale był taki
http://www.trekkingrad-shop.de/images/p ... 008__1.jpg
tylko że na amorze zamiast XCM było napisane centurion
Tak dokłdnie to było na rajdzie rowerowy w czechowcach.... zostawiłem na chwilke z innymi rowerami, przyszedłem i juz go nie było....
P.S później powiedzieli mi że to po raz pierwszy ukradli rower na tym rajdzie od 27 edycji

-
- Kontakt:
-
- Kontakt: