Hej,
A wiec od poczatku .. Wracajac dzis ze szkoły z KRK idac spokojnie ulica w malej podkrakowskiej miejscowośći Brzezie ( Koło Zabierzowa , Bolechowic ) spodkalem dosyć "egzotyczny" jak na te Tereny rower (wiem bo mieszkam dokładnie w Brzeziu ) ... Był to rower żłożony na takich cześćiach (z tego co zauważyłem ) :
Rama : Poison Furan, nie najnowszy roczniki ok 2006-08
Amor : Prawdopodobnie Manitou Kingpin lub inny (nie rozpoznalem do końca, napewno nie najnowsza 2 półka o szarym boosterze i przytartych napisach)
Damper : Prawdopodobnie 5 element
Siodło :Charakterystyczna czerwono - czarna kanapa
I to co najbardziej rzuciło mi sie w oczy to wyglądajaca na nową złota przednia piasta prawdopodobnie renomowanej marki jak hope czy chris king ..
Pewnie zastanawiacie sie czemu pisze o tym rowerze ? Otóz spotkałem go w dosć dziwnej sytuacji, był oparty z boku małego warsztatu samochodowego który w tych terenach nieoficialnie uznawany jest za lokalną dziuple w której składa sie i rozklada sie naprawde różne samochody ( od Hummerów ze stanów po angielskie Peugoty) Działy sie tu juz naprawde ciekawe rzeczy takie jak nagłe spłoniecie samochodu na placu tegoż warsztatu czy pojawianie sie lawet z dziwnymi drogimi samochodami ...(np. audi Q7) Warto dodać ze włąsciciel i chyba jedyny pracownik serwisu do gość mniejwiecej 35-40 lat , któy wszędzie jeździ samochodem i nigdy nie był przezemnie widziany na rowerze i nie wygląda mi na kogoś kto mógłby kupić sobie do roweru nowa złota piastę hope czy ck
Więc jeśłi komuś z Was lub waszych znajomych zginął podobny rower piszcie gg. 3216120 kom. 728957958 odpowiem na ewentualne pytania..
Jestem też w stanie rozpoznać rower ze zdjęć...
Chciałbym też zaznaczyć ze nie mam pewności czy rower był rzeczywiscie dziwnego pochodzenia czy należy do kogoś z tąd (choć 1 raz go widziałem a mieszkam od 5 lat ).. Dlatego jeśli znajdzie sie tu na forum jego właściciel to ok zwracam honor ..Jednak jak by coś to piszcie
[Kraków i okolice ] Podejrzany Poison
[Kraków i okolice ] Podejrzany Poison
http://czarny-biker.pinkbike.com/