Siema wszystkim
potrzebuje pozbyć sie swoich double tracków i złożyć lekkie kółeczka do streetu na 24' (cale) przód 20mm tył 135x10mm
rozglądałem sie za kilkoma obręczami i na przód wpadła mi w oko dartmoor raider do tego piasta ns simple pro , na tył natomiast szukałem pisaty ns ss pro ale cieżko ją dostać więc preferował bym albo nowego novateca o którym jeszcze nie wiem nic albo starego ns ss do tego obręcz dartmoor fortress , dodam że nie posiadam jakiejś znakomitej techniki i jeszcze często zdarzają mi sie nie doloty nie dokręty boje sie tutaj o tylnie koło czy wytrzyma ?
za pomoc z góry dziękuje jeśli macie jakieś sugestie prosze piszcie
http://turbo4fun.pinkbike.com/
Lekkie koła 24' do streetu/dirtu
Co do obręczy to Ridera możesz spokojnie brać. Rozważ tez Rhynolita zwykłego bądź XL bo ta sama półka cenowa a trochę lżejszy.
Piasta przód jak ma być lekka na 20mm to Roller Simple Pro, Dart X-drive i Novatec NT AH41SB to te same piasty więc brać co tańsze no i znowu tu rządzi Novatec bo za 140 na Allegro widziałem.
Obręcz tył wziąłbym coś mocniejszego w zależności do budżetu Fortress, S-type bądź MTX 29/33 a jak jest kasa to Spank Subrosa.
Co do piasty to faktycznie SS Pro są już na wykończeniu ale jeszcze kilka sztuk na Allegro stoi. Jeśli nie to propozycja trochę lżejsza a tej samej budowy K-force 09.
Piasta przód jak ma być lekka na 20mm to Roller Simple Pro, Dart X-drive i Novatec NT AH41SB to te same piasty więc brać co tańsze no i znowu tu rządzi Novatec bo za 140 na Allegro widziałem.
Obręcz tył wziąłbym coś mocniejszego w zależności do budżetu Fortress, S-type bądź MTX 29/33 a jak jest kasa to Spank Subrosa.
Co do piasty to faktycznie SS Pro są już na wykończeniu ale jeszcze kilka sztuk na Allegro stoi. Jeśli nie to propozycja trochę lżejsza a tej samej budowy K-force 09.