Zbieram Na rower DH:)

Cain_enD
Kontakt:

Zbieram Na rower DH:)

Post autor: Cain_enD »

Hm zobaczcie co dzisaj na BB znalazlem:

Witam! Zbieram na rower DH, liczy sie dla mnie kazdy grosik. Wspomóżcie biednego rowerzyste.mBank nr konta 92 1140 2004 0000 3402 3547 3674 "NA BIKE". za kazde wpłaty WIELKIE DZIEKI.

calkiem calkiem idea chyba tez tak zrobie:P
dziala super =>Z.1QR.20 z 2000
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

cel uświęca środki, całkiem good idea
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

zbieram na mieszkanie :d
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

no w sumie gdybym nie 3.5zł za wysyłke to bym mu dał ze 2zł :D
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

heheh dobry pomysl.ale moj kumpel lepszy wykminil.chce zrobic koncert HC charytatywny na biednego bikera:)kapele za free a za bilety kasa do niego.heheheh
wd40
Kontakt:

Re: Zbieram Na rower DH:)

Post autor: wd40 »

[quote="Cain_enD"]Hm zobaczcie co dzisaj na BB znalazlem:

Witam! Zbieram na rower DH, liczy sie dla mnie kazdy grosik. Wspomóżcie biednego rowerzyste.mBank nr konta 92 1140 2004 0000 3402 3547 3674 "NA BIKE". za kazde wpłaty WIELKIE DZIEKI.

calkiem calkiem idea chyba tez tak zrobie:P[/quote]

Czy to ty nie napisales tego i robisz autoreklame?? :D
Cain_enD
Kontakt:

Post autor: Cain_enD »

nie to nie mój numer konta:P ale zaraz moge podac:) kto laska do kubeczka.......monete wrzuć....
dziala super =>Z.1QR.20 z 2000
YZ
Kontakt:

Post autor: YZ »

Walnij się w baniak sztycą podsiodłową ....
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=643549
Widmo
Kontakt:

Post autor: Widmo »

pomysl jest fajny jak komus brakuje kaski ja proponuje zrobic taki topic w którym bedziemy podawac swoje numery kont i pisac na co zbieramy ale nie odrazu na cały rower tylko na jakas czesc która sie nam posypała i nie mamy kasy zeby ja kupic jest 2000 ponad uzytkowników forum kazdy by wplacił symboliczna złotóweczke i nazbierało by sie no z 2000 userów to przesadzam ale jak by 200-300 wpłaciło po złotóweczce to juz cos by było a mozna by tak było robic ze pisali bysmy kto wpłaca i potem raz w miesiacu kazdy by wpłacał dla 10 pierwszych osób co wplacily dla danego usera po 1 zł ale najlepiej z jakiegos konta inteligo mbank zeby placic tylko ta zlotówke a nie jeszcze prowizje to by sie szybko rozwinelo i na kazdego konto by wplywala co miesiac jakas kaska zawsze by było na dozucenie do jakiejs zcesci a 10 zł miesiecznie to nei jest duzo a ten kto by dostal kaske to napewno by sie zrewanzował tym samym dla tych 10 osób ja jestem gotów na takie dofinansowanie potrzebujacych sam takim jestem skladam rowerek i brakuje sieki;]

co wy na to?? podoba sie wam pomysl czy nie? tylko nie wyzywajcie odrazu jak macie sie wyzywac tu to lepiej isc na bika i sie wyzyc!!;]
pozdro
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

pomysl jest dobry. ja jestem za:)
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

już to kiedyś było... a popsół mi się MONSTAR SUPER T PROSZE O POMOC... POZDRO...

pomysł dobry ale penie nie wypali... pozatym jak sprawdzić czy opisan sprzęt sie żeczywiscie popsół??
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
Nowakosss
Kontakt:

Post autor: Nowakosss »

hehe! mało kto ma zapas kasy na luzie z rowerem bo sa to bardzo zarłoczne stworzenia,kochające upgrade'y i napraw wymagaja ,myślę że każdy ma wystarczająco problemów z własnym rowerem ,a jak zaczną sie powtórki z tego pomysłu to sie zrobi burdel i bezsens.
IGNORANTION is BLISSSssss...
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A ja mam duzo lepszy pomysl ;]

Wielu ludzi lubi szpanowac swoim stanem majatkowym. Kazdy nazywa ich jak chce , ale nie o to chodzi. Ludzie ci zazwyczaj nie jezdza zbyt dobrze jednak lubia wszystkim wokol pokazywac na co ich stac... Moze by tak wzajemna satysfakcja?

Podawajmy numery kont , a jakze, zrobmy jednak licznik dotacji! Najbogatsi beda sie bili o pierwsze miejsce na liscie, tym sposobem kasiasci beda w stanie udowodnic ze naprawde sraja kasa a my bedziemy robic z niej pozytek!

Oczywiscie np po miesiacu takiej akcji nalezy nagrodzic zwyciezcow, proponuje zestaw baton + tymbrak jablkowy za pierwsze miejsce oraz tylko baton za drugie. Za trzecie moze lizak?

Zreszta nagrody sie ustali.

Pomysl imo bardzo dobry, wilk syty i owca cala :D
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
TIC
Kontakt:

Post autor: TIC »

ja zbieram na kask
.::TIC::.
DM FR 4 - http://www.pinkbike.com/photo/854158/
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

oj kubus kubus :) ale pomysl widmo spoko :) pozdrawiam zebrzacych na rower :P
www.mm-foto.pl
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

[quote="Widmo"]pomysl jest fajny jak komus brakuje kaski ja proponuje zrobic taki topic w którym bedziemy podawac swoje numery kont i pisac na co zbieramy ale nie odrazu na cały rower tylko na jakas czesc która sie nam posypała i nie mamy kasy zeby ja kupic jest 2000 ponad uzytkowników forum kazdy by wplacił symboliczna złotóweczke i nazbierało by sie no z 2000 userów to przesadzam ale jak by 200-300 wpłaciło po złotóweczce to juz cos by było a mozna by tak było robic ze pisali bysmy kto wpłaca i potem raz w miesiacu kazdy by wpłacał dla 10 pierwszych osób co wplacily dla danego usera po 1 zł ale najlepiej z jakiegos konta inteligo mbank zeby placic tylko ta zlotówke a nie jeszcze prowizje to by sie szybko rozwinelo i na kazdego konto by wplywala co miesiac jakas kaska zawsze by było na dozucenie do jakiejs zcesci a 10 zł miesiecznie to nei jest duzo a ten kto by dostal kaske to napewno by sie zrewanzował tym samym dla tych 10 osób ja jestem gotów na takie dofinansowanie potrzebujacych sam takim jestem skladam rowerek i brakuje sieki;]

co wy na to?? podoba sie wam pomysl czy nie? tylko nie wyzywajcie odrazu jak macie sie wyzywac tu to lepiej isc na bika i sie wyzyc!!;]
pozdro[/quote]

To sie czasem system argentynski nie nazywa? O_o
Nawet nie chce mi sie opisywac wszystkich wad, bo pozno jest:
-jak bedziesz miec pecha to dostaniesz kase po 30 miesiacach (dla Twoich teoretycznych danych), czyli 2,5roku; do tego czasu musisz wplacac obcym osobom po 10zl/miech, a jak cos w miedzyczasie nie wypali to kasa poszla sie jeb.ac
-jak ktos dostanie kase to moze mu sie odechciec dalej wplacac
-systemy argentynskie sa nielegalne :-)
-mimo wszystko ja osobiscie nie mialbym ochoty obcym osobom, ktorych na oczy nie widzialem robic sponsoring (nawet 1pln)
-idz do roboty, to jest pewniejsze :-)
-itd, itp

btw. znajdz 20 chetnych na forum, to juz bedzie sukces
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
Widmo
Kontakt:

Post autor: Widmo »

Ja jestem w tej sytuacji ze pracuje i wlasnie juz prawie zlozylem rowerek jak bym nie pracowal to nawet bym nie myslal o skladaniu bo by nie bylo za co a jeszce mi troche brakuje kaski.

to nie system argentynski tam mi sie wydaje ale ja sie nieznam na tym;]
wytlumacze ejszce raz;]
np pisze ze zbieram na korbe podaje numer konta wplacaja mi na konto po złotówce na moje konto odrazu i to niema mozliwosci ze po 30 miesiacach kase dostaniesz tylko odrazu na twoje konto kasa wplywa
a z wplacaniem dla pierwszych 10 osob jest troche zle bo sie oddaje kase zamiast pomuc komus innemu wiec trzeba inachej to zrobic nie wplacac po 1 zł tym osobom co pierwsze wplacily tylko 10 innym osobom co zbieraja na jakies czesci i wtedy bedzie okej zbiera np. 5 osob na cos to po po 1zl sie wplaci i one wplaca tez po jeden zl dla innych
zbieram na cos dostaje kase i wplacam po 1 zł dla 10 innych i kazdy tak samo robi ale nie moga wplacac tylko ci co na cos zbieraja tylko wiecej osob musi to robic jak by komus sie cos popsulo z tych osob co wplacaly a nie zbieraly wczesniej na zadna czesc to z czystym sumieniem bedzie mógl napisac ze na cos potzrebuje bo pomógl innym to teraz dobrze by bylo sie mu odwdzieczyc.

troche moze namieszalem ale po noce jestem i moze dlatego;]
pozdro
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Jak wyslesz 30 osobom zeta i kazda sobie nawzajem rowniez to wszyscy wyjdziecie na zero...

Takie systemy sa zbyt skomplikowane, trzeba do tego dobrej organizacji o ktora bardzo ciezko.

Latwiej sobie pojsc i cos kupic ;p
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Nowakosss
Kontakt:

Post autor: Nowakosss »

MI JEDNAK I TAK SIE WYDAJE ŻE TO JEST JAKIŚ PRZEJAW PRÓŻNOŚCI,KURRWA!
NIE ŁATWIEJ SIĘ ZAPISAĆ DO JAKIEGOS ROZNOSZNIEA ULOTEK?? CZY COŚ,ZAMIAST SIEDZIEC PRZED KOMPEM I PYTAĆ O HAJS LUDZI KTÓRZY W WIEKSZOŚCI SAMI WKŁADAJA BEZ REZSZTY KASĘ W SWOJE ROWERY!!
IGNORANTION is BLISSSssss...
Zablokowany