21/22.11.2012 końcem świata?
21/22.11.2012 końcem świata?
Powiem krótko. Co na ten temat sądzicie? Jest to możliwe, że będzie to akurat tego dnia? Koniec świata ma przyjść niezapowiedziany a w bibli tylko pisze jaki on będzie, więc skąd ta pewność ze będzie akurat tego dnia.
Kramon , masz racje a z tego co pamiętam to kiedyś było takie coś we wiadomościach o tym, i mówili że to już koniec,żegnamy się z wami a tu lipa ;p
nic nie było
maxxis- najlepiej to dla osoby która nic nie wie że będzie w ten dzień, bo taka osoba może tak powiedzieć .Ja nie wiem czy powiesz tak samo jak będzie dzień przed ta datą. Czy będziesz spokojnie prowadził życie. Napewno odczujesz strach o tym co będzie( lub nie będzie)
nic nie było
maxxis- najlepiej to dla osoby która nic nie wie że będzie w ten dzień, bo taka osoba może tak powiedzieć .Ja nie wiem czy powiesz tak samo jak będzie dzień przed ta datą. Czy będziesz spokojnie prowadził życie. Napewno odczujesz strach o tym co będzie( lub nie będzie)
-
- Kontakt:
A w cuda wierzysz? Czasem by się wydawało ze mógłby w końcu przyjść (do niektórych) :P
Oczywiście to jest bujda na kołach propagowana przez masę mediów(skąd wiem ze akurat media? proste pytanie: skąd pierwsze się dowiedziałeś o tej dacie?! odp: Gazeta, NET, Telewizja etc.) Zysk mają taki ze ludzie są ciekawi czy to prawda i kupią następną gazetę z tytułem : KONIEC ŚWIATA (proszę tu nie kojarzyć z Polską kadrą piłkarską) Oraz wiele innych.
tak samo miało być w 1999, w 2000, w 2005, w 2007 i z tego co zasłyszałem to 1997, no ale mediom się nie udało :/ trudno... miałbym się z czego pośmiać

Oczywiście to jest bujda na kołach propagowana przez masę mediów(skąd wiem ze akurat media? proste pytanie: skąd pierwsze się dowiedziałeś o tej dacie?! odp: Gazeta, NET, Telewizja etc.) Zysk mają taki ze ludzie są ciekawi czy to prawda i kupią następną gazetę z tytułem : KONIEC ŚWIATA (proszę tu nie kojarzyć z Polską kadrą piłkarską) Oraz wiele innych.
tak samo miało być w 1999, w 2000, w 2005, w 2007 i z tego co zasłyszałem to 1997, no ale mediom się nie udało :/ trudno... miałbym się z czego pośmiać

B1 team i 5th element
-
- Kontakt:
A ja powiem tylko tyle że pan Patrick Geryl ładnie się wzbogacił/wzbogaca dzięki swej fantazji.

źródło: WikipediaHipoteza Patricka Geryla [edytuj]
Patrick Geryl twierdzi, że udało mu się odczytać, a następnie dalej samemu rozwinąć część kodeksu drezdeńskiego Majów, która opisuje teorię o zachowaniu pół magnetycznych Słońca w stosunku do Ziemi, czyli tzw. cykl plam słonecznych[5]. Na tej podstawie Patrick Geryl doszedł do wniosku, że w 2012 roku, pomiędzy 19 a 21 grudnia, będzie miał miejsce potężny wybuch słoneczny, który w ciągu kilku godzin dosięgnie ziemskiego pola magnetycznego, wokół naszej planety powstanie chmura plazmy, a jądro ziemskie, które ma właściwości magnetyczne, odwróci się, w wyniku czego Ziemia w ciągu jednego dnia zacznie obracać się w przeciwnym kierunku, a po katastrofie Słońce będzie wschodzić na zachodzie[5]. Powołuje się przy tym na własne badania naukowe i własne obliczenia oraz na przepowiednie Majów i starożytnych Egipcjan, których istnienie nie zostało jednak potwierdzone przez innych naukowców[5].
A po tym wszystkim narodzą się PoKeMoN-y.Ziemia w ciągu jednego dnia zacznie obracać się w przeciwnym kierunku

hajsik o tej teorii juz slyszalem kiedys, ale to chyba jedyna naukowa teoria dotychczas.
Denerwujace jest takie ciagle gadanie o tym euro ;p wiec to ze widzicie date 2012 to wcale nie znaczy ze gadamy o euro i ze trzeba je tu wcisnac. bedzie co bedzie, a najlepiej jakby nie bylo wcale.
GgG hahahahahha, zajebista rozkmina z tymi prezentami na nk :p
Denerwujace jest takie ciagle gadanie o tym euro ;p wiec to ze widzicie date 2012 to wcale nie znaczy ze gadamy o euro i ze trzeba je tu wcisnac. bedzie co bedzie, a najlepiej jakby nie bylo wcale.
GgG hahahahahha, zajebista rozkmina z tymi prezentami na nk :p