[Sosnowiec] Włamanie ( garaż i samochód) i kradzież(

szustaczek
Kontakt:

[Sosnowiec] Włamanie ( garaż i samochód) i kradzież(

Post autor: szustaczek »

siema wiem ze to nier do konca trxzyma sie tematu ale chce przedewszystkim ostrzec mieszkańców Sosnowca

tak więc w nocy z 11 na 12 listopada ktos wbil mi sie na podworko, po czym chodził wokół 2 samochodów bliżej bramy ( po śladach na ziemi widac) po czym poszedł w dalszą część podwórka gdzie staly 2 kolejne auta. niestety jedno z nich bylo otwarte, nawet nie wiem jak to sie stalo, zawsze zamykam auta i lekko spustoszone. przedewszystkim po wyjściu z domu zastalem wielki burdel w aucie, ktoś przeszukał wszelkie schowki jak i bagażnik i wyniosl niestety ( lub naszczęście tylko) gps'a firmy geosat5. zastalem też otwarty garażż przylegający do posesji w ktorym rownież bylo wszystko poprzewracane, niesamowitym szczesciem bylo to, ze noc wczesniejszą jak i kilka wczesniejszych stał tam moj rower oraz moich rodzicow także gdyby nie to ze cos mnie tknelo zeby wnieść je do piwnicy to w tym temacie pisal byym o stracie mojego baja. kolejne ślady prowadzily za dom, gdzie też złodziej szukal szczescia ale naszczescie dla mnie tam bylo pozamykane. także ludzie strzezcie sie i zamykajcie wszystko, a szczegoljnie sosnowiczanie niech uwazają a takze pilnują czy ktos nie chce sprzedac gps'a jeszcze raz powtorze GEOSAT5 , patrzalem na allegro ale sądze ze raczej to wyplynie gdzies w s-c . pozdrawiam i naprawde ludzie pilnujcie sie:(
sprzedam buty shimano MP90![url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2041896325[/url]
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

szustaczek proponuje się przejechać do Katowic na Targ prościej pisząc tzw. Czarny lub Szaber Plac :wink: Targ mieści się obok stacji PKP Katowice Załęże , porozglądać się popytać... Kumpel tam swoje skradzione CB Radio "odkupił" .
Ja mieszkam niedaleko tego targu mianowicie na Tysiącleciu (tzw. Tauzen) więc wiem co się tam dzieje :D
ODPOWIEDZ