siema wiem ze to nier do konca trxzyma sie tematu ale chce przedewszystkim ostrzec mieszkańców Sosnowca
tak więc w nocy z 11 na 12 listopada ktos wbil mi sie na podworko, po czym chodził wokół 2 samochodów bliżej bramy ( po śladach na ziemi widac) po czym poszedł w dalszą część podwórka gdzie staly 2 kolejne auta. niestety jedno z nich bylo otwarte, nawet nie wiem jak to sie stalo, zawsze zamykam auta i lekko spustoszone. przedewszystkim po wyjściu z domu zastalem wielki burdel w aucie, ktoś przeszukał wszelkie schowki jak i bagażnik i wyniosl niestety ( lub naszczęście tylko) gps'a firmy geosat5. zastalem też otwarty garażż przylegający do posesji w ktorym rownież bylo wszystko poprzewracane, niesamowitym szczesciem bylo to, ze noc wczesniejszą jak i kilka wczesniejszych stał tam moj rower oraz moich rodzicow także gdyby nie to ze cos mnie tknelo zeby wnieść je do piwnicy to w tym temacie pisal byym o stracie mojego baja. kolejne ślady prowadzily za dom, gdzie też złodziej szukal szczescia ale naszczescie dla mnie tam bylo pozamykane. także ludzie strzezcie sie i zamykajcie wszystko, a szczegoljnie sosnowiczanie niech uwazają a takze pilnują czy ktos nie chce sprzedac gps'a jeszcze raz powtorze GEOSAT5 , patrzalem na allegro ale sądze ze raczej to wyplynie gdzies w s-c . pozdrawiam i naprawde ludzie pilnujcie sie:(
[Sosnowiec] Włamanie ( garaż i samochód) i kradzież(
-
- Kontakt:
[Sosnowiec] Włamanie ( garaż i samochód) i kradzież(
sprzedam buty shimano MP90![url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2041896325[/url]
-
- Kontakt:
szustaczek proponuje się przejechać do Katowic na Targ prościej pisząc tzw. Czarny lub Szaber Plac
Targ mieści się obok stacji PKP Katowice Załęże , porozglądać się popytać... Kumpel tam swoje skradzione CB Radio "odkupił" .
Ja mieszkam niedaleko tego targu mianowicie na Tysiącleciu (tzw. Tauzen) więc wiem co się tam dzieje

Ja mieszkam niedaleko tego targu mianowicie na Tysiącleciu (tzw. Tauzen) więc wiem co się tam dzieje