hampel i oponka

SprzEnciaRZ
Kontakt:

hampel i oponka

Post autor: SprzEnciaRZ »

Joł wszytkim. Niedawno złożyłem rower na mało popularnje ramce dragstar:) jak każdy hardkorowiec ;) chciałbym mieć tarcze. Mam kasy akurat na takie kombo: 525 + tarcza shimanowska 210mm (na przód). Myślicie że stykinie to do dualu? Ktoś ma coś takiego? Wiem że na starym forum się to pojawiało. I czy nie rozwali mi to blacka - luzy ?

Drugie pytanko: jakie znacie opony co by się na błoto i mokre kamienie (mokrą trawę itd) i sporadycznie szuter, nadawały? Myślałem o tiodze blue dragon 2.3 albo jakimś nokianie. Najchętniej na przód i tył żeby była taka sama opona (żebym ich nie pomylił:) i do 110 zeta.
Pzdr i dzienx za odpowiedzi
SprzEnciaRZ
Kontakt:

topic up
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

z ta tarcza to chyba troche pozerstwo, nie ? A jak oponka to raczej nokian,.
SprzEnciaRZ
Kontakt:

yo. Ale ja proszę o konkrety.

525 o najiższy klasowo hamulec shimano hydr i wiem że raczej są dobre opinie, ALE każdy droższy (z tego co słyszałem) hydrauliczny będzie lepszy. dlatego się pytam czy koś miał z tym sytyczność (tj 525 + tarcza 210) i jak to działa

nokian? jaki? dual 2.3 ?
SprzEnciaRZ
Kontakt:

Czy naprawdę nikt nie używał tego hamulca albo nie zna pożąsnej opony na mokre warunki?
ODPOWIEDZ