Witam
Chcialbym wymienic olej w spinner ammo 2 150mm. ale nie za bardzo wiem na jaki? Warze 55kg i jak dla mnie to ten amortyzator troche muli. Nie wie ktos jaka gestosc leja do tych amorow seryjnie? Albo mi doradzcie jaka gestosc bd dla mnie dobra
Pzdr
wlej jakikolwiek inny niż seryjny, ten seryjny jest dziwny, amor strasznie muli i "mlaska", twardnieje w niskich temperaturach, kolega wlał castrol do diesla i chodzi wysmienicie ;D
osato a czy powiedziałem że ma wlać dieslowski? dałem mu tylko przykład że z takim olejem chodzi naprawde świetnie, a miałem porównanie z innymi amorami takimi jak 888 albo pike
GrzesiekDH Jak z olejem silnikowym amor może chodzić świetnie jeżeli nie ma on żadnych właściwości tłumiących? Ja rozumiem lać go do smarowania goleni, ale nie do tłumika... virtual01 Motorex 5W najlepiej.
Johnyk najwyraźniej może, ja pier***e czy ja powiedziałem że jest to najlepszy na świecie olej do amortyzatorów i że macie go wszyscy lać do swoich amorów?! i weź tu coś doradź to zaraz cie zjeżdżą, dałem tylko przykład że z takim olejem chodzi bardzo dobrze, a jak to sie go spytajcie, z olejem do amorów bedzie pewnie chodził jeszcze lepiej.