Kierownica RaceFace Atlas
Kierownica RaceFace Atlas
Witam.Chcialbym zamowic ta kierownice lecz nic o niej nie wiem.Ma taki sam wznios jak sunline v1? czy mniejszy lub wiekszy? ile wazy? tyle co sunline czy mniej? jedzi ktos na niej moze to powiedz czy bardzo czuc ta dlugosc 785mm? myslicie ze na moj wzrost 177cm bedzie za dluga czy dobra? Prosze o jakies info o tej kierze.Z gory thx. 

http://www.pinkbike.com/video/154695/ -> film
-
- Kontakt:
Witam, kupiłem tą kierownicę wczoraj w "Biedronce" była w promocji za jakieś chore pieniądze (19 zł)
, kierownica taka sobie, wkurza Mnie bo nie mogę na niej zamontować moich ulubionych stalowych "rogów" do DH racingu
. Poza tym strasznie szeroka, nie mieszczę się w drzwiach mieszkania i przez to rower stoi przed blokiem...
. I ta firma Race Face... w ogóle co to w ogóle jest???
Taki ZOOM- to jest to!
Miałem kupić zooma ale nie akurat było, teraz żałuję...
I ta kiera Race Face lekka strasznie, cały rower mam 25 kilo, a kierownica taka lekka, całkiem nie pasuję do reszty...
Btw. bez urazy dla właścicieli partsów zoom'a.
A tak na poważnie szerokość kierownicy zależy od twoich indywidualnych preferencji, Ja np. mam 181 cm wzrostu i śmigam na 730mm ale to żadna reguła, niski jakoś nie jesteś więc może Ci przypasuje. Najlepiej gdybyś przejechał się na rowerach kilku kumpli, którzy mają szerokie kierownice i zdecydował jaka szerokość Ci naprawdę odpowiada. Co do wzniosu się nie orientuję, ale Atlas to dobre komponenty. Pozdro.

A tak na poważnie szerokość kierownicy zależy od twoich indywidualnych preferencji, Ja np. mam 181 cm wzrostu i śmigam na 730mm ale to żadna reguła, niski jakoś nie jesteś więc może Ci przypasuje. Najlepiej gdybyś przejechał się na rowerach kilku kumpli, którzy mają szerokie kierownice i zdecydował jaka szerokość Ci naprawdę odpowiada. Co do wzniosu się nie orientuję, ale Atlas to dobre komponenty. Pozdro.