Witam wszystkich :) Wiem że forum rowerowe, choć kategoria offtopic.
Krótka piłka. Chciałbym wysłać paczkę z Krakowa do 20 kg do Angli. Dzielnica Tottenham. Wymiary paczki jak torby podróżnej :) W szukajce nie udało mi się nic znaleźć.
Paczkę chciałbym wysłać dość tanio do 200 zł max. Jest to chyba możliwe.
Czy ktoś wysyłał może paczkę w to lub podobne miejsce ? Zna ktoś zaufanego kuriera najlepiej z Krakowa ?
Dzięki i proszę o informację.
Pocztą wysłałem rok temu i za paczkę ok 5,6 kg zapłaciłem 114 zł więc nie mówie o 20 kg nawet :P
babolfr
Właśnie też tak myślałem i coś tam znalazłem, lecz chciałem Was się zapytać czy macie coś godnego polecenia :) 45 funtów moge jeszcze spokojnie zapłacic.
SitoD
Poczta raczej odpada. Pisałem troszkę wyżej ile zapłaciłem za paczkę. Jeśli o temat o przewożnikach to nic nie znalazłem.
Dzieks za odpowiedzi :)
tooFATtoRIDE
Dzieki :) O takie coś mi właśnie chodziło.
p0l0n3zz^
Poczta się boję wysyłać bo różnie to z Nimi bywa. A to czasem coś zaginie, coć paczka którą chce wysłać nie będzie jakaś wartościowa.
Dzieki za odpowiedzi :) Pozdro
Jakim kuriem wysłać paczkę do Londynu ?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Paczki do anglii i z anglii są w cholere drogie i na bank sie nie zmieścisz w 200zł jeśli to jest paczka ok 20kg. Poszukaj prywtanych firm, które busami jeżdżą do anglii. Ja za wysyłke roweru z anglii do polski płaciłem 45funtów i rower był u mnie w 4dni.
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
-
- Kontakt:
Jezeli nie musi to być przewoźnik w stylu Poczty Polskiej to mogę polecić firmę Blue Fenix (http://www.bluefenix.co.uk/index.php/pl ... i_z_polski).
Osobiście przewoziłem z nimi moje rzeczy i fowery warte fortunę i wszystko doszło tak jak trzeba. Dodatkowo przesyłki są ubezpieczone a to ubezpieczenie jest wliczone w koszt przewozu.
Osobiście przewoziłem z nimi moje rzeczy i fowery warte fortunę i wszystko doszło tak jak trzeba. Dodatkowo przesyłki są ubezpieczone a to ubezpieczenie jest wliczone w koszt przewozu.