Szlachetna Paczka - od rodziny dla rodziny!

magik1995
Kontakt:

Szlachetna Paczka - od rodziny dla rodziny!

Post autor: magik1995 »

Witam!
Wychodzę do Was z propozycją wysyłania produktów żywnościowych, ubrań, przedmiotów codziennego użytku itp, do najbiedniejszych Polskich rodzin.
Sam wysyłam już jedną paczkę! Zachęcam, bo to naprawdę szlachetny gest, a rodziny czekają. Proszę link:

http://www.szlachetnapaczka.pl/

Wybieracie sobie rodzinę, której w Waszej opini najbardziej przyda się pomoc.
Następnie patrzycie na listę produktów, których ta rodzina potrzebuje.
Potem wybieracie kilka najpotrzebniejszych rzeczy - jeśli chcecie dać więcej zbieracie kilku kumpli, czy mówicie ich rodzicom o możliwości wysłania właśnie takiej paczki. Dostajesz informacje i wieziesz paczke do najbliższego magazynu(będzie oznaczony na mapce), lub wysyłacie ją tam pocztą.

Jeśli możecie, zaangażujcie się. W końcu na Was też mógł spaść taki los.
snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

magik1995 bardzo dobry link... nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje, punkt gdzie zbierają paczki znajduje się w gimnazjum - 100m od miejsca gdzie pracuję...

na pewno pomogę!
xTasior
Kontakt:

Post autor: xTasior »

Wszedlem na stronke, znalazlem 1 rodzine w okolicy, patrze czego potrzebuja i ... po co im telefony komórkowe jak brak im jedzenia... a doladowania wyczaruja pewnie... :roll: a mi by sie przydala honda prelude 3g...
...
magik1995
Kontakt:

Post autor: magik1995 »

Wiem, już tłumaczę - ja na przykład znalazłem ostatnio rodzinę, potrzeby dla syna jak wszystkie - poza jednym. Napisano tam, że jego skromnym marzeniem jest deskorolka. Was proszą tylko o podarowanie najpotrzebniejszych produktów. Telefon komórkowy może mają - ale się zepsuł, nie wiadomo. Wysyłajcie tylko to, co naprawdę może się przydać, no chyba że ktoś ma 100 telefonów i nie ma co z tym robić. Warto pomagać.
ODPOWIEDZ