Witam, kupiłem ramę DC Pitbull i będę ją montował, ale mam pewien problem. Otóż nie wiem jakie kupić stery. Na stronie Duncona pisze, że dla wzmocnienia powinno się zamontować z miskami 1 calowymi. Co moglibyście mi doradzić??
Pozdrawiam
Z góry dziękuję ;D
Jakie stery??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
frrider Taaaa jasne... dożywotnia gwara kończy się wraz z żywotem ramy o czym się próbatlnie u DC przekonałem. Teraz ponoć inna ekipa się tym zajmuje i jest lepiej ale nie chce zapeszać.
Za 150zł wyrwiesz S8 nówki a za tą kasę nie ma się co bawić w calowe miski. Główki w Picie nie zjajujesz więc bezsensu dociążać rower.
Za 150zł wyrwiesz S8 nówki a za tą kasę nie ma się co bawić w calowe miski. Główki w Picie nie zjajujesz więc bezsensu dociążać rower.
Norco Manik to ci w zaden sposob nie wzmocni ramy tylko niby zapobiegnie zrobieniu sie jajka z glowki zeby miska sterow nie byla luzna w glowce. jesli masz glowke w dobrym stanie badz nowa rame to daruj sobie stery z miskami 1" bo to tylko mega przeplacanie a te stery wcale nie sa takie super pancerne bo kolega ma DC Pitbulla ze sterami DaBomb X10 i mu stery po 8miesiacach poszly bo pekla kulka w lozysku. A koronki niestety nie dokupiszw takim wymiarze i jedynie pojedyncze kulki wrzucone do sterow moga pomoc.
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645