Tor 4x

Kwasigroch
Kontakt:

Tor 4x

Post autor: Kwasigroch »

Siema, wie ktos cos o torze w pobliżu Jeleniej góry? bo niedawno jak wracałem ze szklarskiej to przez szybe zobaczyłem cos co wyglądało jak tor ale niecie jak to jest z takim oglądaniem, nie jestm pewien czy to w ogóle do jazdy rowerem.
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Jest :) To jest nasz tor 4x...

Sa tam tez 3 male dirty w rytmie, stolik , corner , wall ride , kilka band , i 2 duze dirty w rytmie.

Zawsze jest tez mnostwo fajnych ludzi , nio i stamtad do mnei do domu masz jakies 600-700m :)

Aha, w dzien ( do okolo 17-18 ) na ogol mocno wieje i raczej zle sie lata wiec polecam jezdzic popoludniami.

Wokolo jest tez pelno fajnych miejscowek , a ostatnio w kazda sobote robimy ogniska wiec jak mozesz to wpadaj
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
MaxDamageDA
Kontakt:

To jak wpada ktos? W niedziele sa zawody, mnie niestety nie bedzie bo obiecalem kuzynce ze wpadne ;]
frirajder
Kontakt:

Post autor: frirajder »

Jak to jest, że w dzień tam wieje, a wieczorkiem już nie?
Tak z ciekawości...
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery
MaxDamageDA
Kontakt:

Taka juz mamy pogode, kotlina :)

Na wieczor wiarty sie uspokajaja a w dzien na ogol bardzo mocno pizdzi. Zwiazane to jest chociazby z masami powietrza, poczytaj troche ksiazki do geografii :)
ODPOWIEDZ