Namiot "Bikamper" firmy Topeak
Namiot "Bikamper" firmy Topeak
Siema ponieważ w przyszłym roku mam pewne plany co do buszowania po górach pod gołym niebem zacząłem przeglądać namioty i natknąłem się na tenże namiot.
http://bezkompasu.pl/namiot-dla-rowerzysty
Co wyróżnia namiot od innych? Waży 1 kg i można w nim schować rower oraz przymocować go do niego jakoś tak. Zresztą w linku jest all opisane. Co o tym sadzicie?
http://bezkompasu.pl/namiot-dla-rowerzysty
Co wyróżnia namiot od innych? Waży 1 kg i można w nim schować rower oraz przymocować go do niego jakoś tak. Zresztą w linku jest all opisane. Co o tym sadzicie?
-
- moderator
- Kontakt:
To można samo koło zajumaćKramon pisze:a przednie koło jest z przodu namiotu ;]

Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
nie oszukuj się, polak potrafi...
dobrze radzą.
I jak ktoś pisał za tą cene masa ciekawych opcji.
Jedna z ważniejszych rzeczy przy wyborze namiotu to tropik, w sumie najważniejsza nie licząc rozmiaru!
plus za pomysłowość
wielki minus za brak tropiku (tego czegoś nie nazwał bym tropikiem) = mega mróz nad ranem i zalany namiot chyba że ta tkanina nylon Ripstop jest jakaś ultra, a zawsze piszą że nieprzemakalna. Lepiej nie ryzykować tylko dlatego że ciekawie wygląda.

dobrze radzą.
I jak ktoś pisał za tą cene masa ciekawych opcji.
Jedna z ważniejszych rzeczy przy wyborze namiotu to tropik, w sumie najważniejsza nie licząc rozmiaru!
plus za pomysłowość
wielki minus za brak tropiku (tego czegoś nie nazwał bym tropikiem) = mega mróz nad ranem i zalany namiot chyba że ta tkanina nylon Ripstop jest jakaś ultra, a zawsze piszą że nieprzemakalna. Lepiej nie ryzykować tylko dlatego że ciekawie wygląda.
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]