Witam
pytanie o poradę. Może nietypowe, bo chciałbym się dowiedzieć czy warto sprzedać ten rower. Przebywam chwilowo za granicą i mam tutaj Gianta Faitha 2 z 2006r
http://archive.giant-bicycles.com/pl/03 ... odel=10347
do którego dołożyłem 888vf2 ze zintegrowanym mostkiem Sunline teraz na tył przyszedł nowy Manitou 6way Swinger ( gdy go kupowalem mial swingera 4-way a nie Foxa jak w specyfikacjach).
Reszta to praktycznie fabryka (poza detalami : rączki lizard skins + peadly DMR v8 )
Legendarna geometria i szczerze żal się pozbywać ale chciałbym odchudzić mojego Reigna X2 więc będę potrzebować funduszy. Jeśli była by szansa go sprzedać w PL to przywiozę, jeśli nie to albo sprzedam na miejscu albo zostawię na mocniejsze zjazdy. Reign X powinien mi wystarczyć do mojego stylu jazdy a trochę trudno zapanować finansowo nad utrzymaniem 2 rowerów szczerze mówiąc.
Nie szukam ofert na razie tylko rady. Przeglądałem allegro i ebay ale prawie nie ma tych rowerów.
Dzięki
Pozdrawiam
Lukasz
Giant Faith 2 (2006)
-
- moderator
- Kontakt:
DH-luka To chyba ty powinieneś wiedzieć czy warto sprzedać rower i na którym wolisz jezdzić.. jak ci żal to nie sprzedawaj? A skoro Reign jak piszesz ci wystarczy no to sprzedaj faitha
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: