Lekka rama na polskie trasy.

freed
Kontakt:

Lekka rama na polskie trasy.

Post autor: freed »

Witam;)
Sezon się już zbliża,powoli szykuje się do kupna ramy. Chcę na to przeznaczyć +/- to co dostane za swoje vp free + 3000zł. Czyli jak dobrze pójdzie ok. 6000 tys zł. W tej cenie mam 2 super ramy które mnie bardzo interesują : Uzzi vp nowy model oraz Nomada 2 . Z przodu do setu prawdopodobnie będzie siedział Rock shox lyrik 170mm w wersji tapered. Rama będzie używana na wypady w góry na trasy zjazdowe jak i enduro tripy czy wyścigii enduro trophy. Zastanawiam się głównie nad tym czy obie wytrzymają 2-3 sezony na polskich trasach zjazdowych. W sancie jest rewelacyjna gwara,brał bym ją z crazy cranku z którego już 2 ramy mam i jestem bardzo zadowolony. Kontakt z dystrybutorem niesamowity. Intense-a ciągnął bym z usa i właśnie nie wiem jak by to było z gwarancją. Która rama się bardziej nada ? Bardziej jestem za uzzi , geometria trochę bardziej do mnie przemawia i więcej skoku ma. Czekam na wypowiedzi, pozdrawiam ;)
Ride 4 Fun ! Biatch !
ODPOWIEDZ