Jaki amor do big hit'a (DH)
Jaki amor do big hit'a (DH)
Witam, chciałbym się poradzić odnośnie kupna amora, jeżdżę w dh, jakiś mały drop czasem, i szukam amora do około 1000 zł, narazie mam nakręconego monstera 2003, i 888 vf,(boxxera niechce) i nie wiem co wybrać, z tych amorów, myślę na monsterem, ale wazy ponad 5 kg czy to nie za dozo na dh, czy rower będzie mało zwrotny, może ktoś jeździ na podobnym zecie czy się wypowie, jeździłem wcześniej na vf i bardzo fajnie się jeździło, mile widziane fotki, i wrażenia z jazdy na tym amorkach.
A może sami coś zaproponujecie.
A może sami coś zaproponujecie.
-
- Kontakt:
Mervis tak sie składa ze mam big hita który współpracował z monsterem, jeździłem tak półtorej roku i był to naprawdę zajebisty rower do FR,niestety w dh było uz mniej ciekawie a z racji ze nie mieszkam w Utah tylko w płaskim Szczecinie sprzedałem monstera. przez 4-5 tygodni miałem boxxera jeździło się w miarę dobrze ale w powietrzu nie mogłem(albo nie udało mi się) wyczuć roweru( bałem się skakać najmniejsze hopki które na Monsterze leciały pełnym piecem. Geometria roweru nie zachwycała- była to jak dla mnie porażka. Ostatecznie kupiłem 888 i jak narazie jestem bardzo dobrej myśli geo ma bardzo dobre zarówno do dh jak i fr.
To ze nie chcesz boxxa rozumiem w 101%
ale na lżejszym rowerze naprawdę jeździ się lepiej. Wiec jeśli nie masz zamiaru zostać naszym polskim benderem kup 888 bo monster naprawdę "trochę" ogranicza, prawdą jest ze ma cudowną prace ale te ponad 5 kg robi swoje
To ze nie chcesz boxxa rozumiem w 101%