Siemka. Jako, że moje Dartmoory nalegają na wymianę staje przed wyborem nowych sterów. Mają one służyć w FR/DH. Zastanawiam się nad tymi trzema opcjami:
- Chris King
- Aerozine Titanium HX1.2
- MORTOP eight5
Zależy mi na niskich sterach gdyż mam krótką sterówkę oraz wytrzymałości żeby nie wymieniać ich co chwilę tylko wbić raz i zapomnieć jak w przypadku CK, słyszałem, że Aerozinki wcale nie ustępują jakością i wytrzymałością Chrissowi. Natomiast o MORTOP'ie nie wiem nic. Waga mnie pierdoli do wydania mam maksymalnie 250zł im mniej tym lepiej :)
Miałem Chrisy i Aeroziny i oba strzelały tak samo. Rozmawiałem z 3 posaidaczami Chrisów i stwiedziliśmy że "tak mają", pozatym super. Teraz zmieniłem na Mortopy sixfive (65gram) i nie strzela nic. Jak cos to mam na sprzedaż Aeroziny
EDDIE polecasz, bez cienia marketingu?
nie wątpię, może i są dobre te Mortopy, może nawet sam się przekonam przy najbliższej zmianie sterów, ale nie do końca jest dla mnie obiektywna opinia dystrybutorów na temat sprzętu
nie tyle egzotyczny co nowy, Martop i Aerozine jest dość krótko w Polsce, za wcześnie na jakieś opinie. Jak pisałem, ja będę jedną miał od kolegi, ale wiadomo że to musi trochę pojeździć żeby cokolwiek wyszło.