Szukam Pomocy...

Popeek
Kontakt:

Szukam Pomocy...

Post autor: Popeek »

Witam

Nazywam się Damian i mieszkam w małej miejscowości (ok. 6000 ludu) w województwie podlaskim o dźwięcznej nazwie Sejny. Mam 2 siostry i jednego brata, więc z pieniędzmi u nas czasami bywa niekolorowo. Ojciec i matka nigdy nie dołożyli grosza do mojego roweru. Są negatywnie nastawieni do mojego sportu. Uważają, że to jest t strata hajsu. Jazdą wyczynową na rowerze zarazili mnie moi przyjaciele z którymi przeżyłem wiele wspaniałych chwili za to jestem im wdzięczny. Był początek wakacji. Postanowiłem złożyć rower i pokazać że ja też potrafię. Całe wakacje pracowałem na budowie. Pod koniec wakacji odczuwałem że mój pomysł jest płytki i bezsensowny. Lecz się nie poddawałem. Kupowałem części, rower przybierał na wadze. Większość części jest używana, bo na nowe mnie nie stać. Gdy wszystkie części były już na swoim miejscu zacząłem porządne katy. W zimę katowałem manuala oraz bunny hopa. Później nadeszła pierwsza, 3-szóstka, no foot, no-hand i inne.

Nawet nie zorientowałem się kiedy zgięła się rura sterowa w moim pierwszym amorku firmy zoom. Nie przejąłem się tym. Gdy nadarzyła się okazja kupiłem używanego RS DART 2. Bardzo jarałem się nowym amorkiem, jego pracą. Katowałem dalej. Po 3 miesiącach podczas mycia zauważyłem drobną ryskę które w szybkim tempie przerodziło się w pęknięcie. Byłem wku****** i kupiłem od kolegi za pieniądze przeznaczone na kompa RST LAUNCH II. Ten z kolei nie wytrzymał 2 tygodni i przy nieudanym barspinie pękł. Chciałem już się poddać i sprzedać rower w pizdu ale koledzy, pożyczyli trochę kasy i kupiłem SRsuntour Duro DJ. Chodził fajnie, kupiłem go na wyprzedaży. Aż do dziś… Pękł mi przy nieudanej próbie backflipa do śniegu. I tu się moja historia kończy.

Pewnie większość z was forumowicze zjedzie mnie w komentach pisząc że jestem jakimś żebrakiem, lub że to nie jest Caritas. Może dostane bana ale mnie to nie obchodzi. Jestem w dość dużej kropce i próbuję się z niej wyciągnąć wszystkimi możliwymi sposobami. Gdyby to było lato-wiosna-jesień to poszedł bym na budowę albo do lasu do roboty i nie byłoby problemu. Ale mamy zimę i każdy wie jak trudno jest znaleźć fuchę nieletniemu. Dlatego poszukuje człowieka dobrej woli który był by gotowy wesprzeć mnie amortyzatorem. Może być używany, z jakimiś drobnymi wadami, byle działał i był zdolny wytrzymywać przeciążenia które mamy w dziedzinie Dirt/Street. Jestem gotów odpracować go, nie wiem… cokolwiek. Jeżeli to coś komuś pomoże to uczę się w technikum na profilu technik-informatyk. Mogę serwisować kompy przez ferie. Lub coś z tym związane… oto kontakt ze mną

Email- poopeek@gmail.com
GG:9245023
Oraz PW.
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

Popeek pisze:Ojciec i matka nigdy nie dołożyli grosza do mojego roweru. Są negatywnie nastawieni do mojego sportu. Uważają, że to jest t strata hajsu.
Ja mam to cały czas ;) Też sporo pracowałem, żeby się dorobić.

Chętnie bym pomógł, ale po 1 sam nie mam kasy i liczę każdy grosz, po 2 skąd pewność mam/mamy mieć, ze rzeczywiście o to chodzi, a nie jest to zwykłe wyciągnięcie kasy?
Ale i tak Ci życzę jak najlepszych efektów w tym kierunku ;)
Pozdro

PS:
Popeek pisze:uczę się w technikum na profilu technik-informatyk
Pozdrawia przyszły (mam nadzieję) technik-elektronik ;)
szustaczek
Kontakt:

Post autor: szustaczek »

oj raczej ciezko będfzie taka pomoc otrzymać... niestety nie mamy pewności czy nie jestes poprostu naciągaczem, nie chcąc Ci tutaj ubliżać . Cóż no kazdy z nas bikerow, ktory sam musi zapracować na sprzęt liczy kazdy grosz, a jak chcesz amor ktory to wszystko wytrzyma.... to by troche kasy trzeba bylo wywalić, moze kup sztywny wideł?
jego nie polamiesz a koszty nizsze, powodzenia

p.s. a polamane duro zawsze mozna sprzedać... zawsze choć troche kasy wpadnie:)
sprzedam buty shimano MP90![url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2041896325[/url]
IgorCeKa
Kontakt:

Post autor: IgorCeKa »

Popeek skoro interesujesz się informatyką możesz robić strony za pieniądze albo naprawiać znajomym po mieście komputery , wystarczy trochę chęci. Żyjemy w takich czasach i w takim kraju że nie łatwo o kasę taka prawda...
Zbrojenie przez sezonem 2011 :) [k] boxxer race badz team 08-09
hemi427
Kontakt:

Post autor: hemi427 »

Łatwo o kase, zjezdzilem pol swiata i mozliwosci w Pl jest duzo tylko trzeba chciec. Robisz flasha? mam fuche, zrobisz to cie wespre czesciami/kasa. email na hemi427@interia.pl,pzdr
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

Zamykam temat zanim posypią się różne "ciekawe" opinie.
Ewentualny kontakt z aktorem macie zawsze przez PW
Zablokowany