Warszawa Włochy-szansa na legalną miejscówkę

Konrad.P
Kontakt:

Warszawa Włochy-szansa na legalną miejscówkę

Post autor: Konrad.P »

konkretnie chodzi o miejsce na Forcie Włochy. W różnym składzie działamy tam już kilka lat. Od jesieni trwają tam prace nad boiskiem do piłki nożnej i właśnie w jego pobliżu jest kawałek terenu i szansa na zrobienie ciekawej miejscówki dirt/ss, nie ustaliliśmy jeszcze żadnych konkretów, ale urzędnicy z dzielnicy Włochy są zainteresowani. Oczywiste jest, że jak przyjdzie co do czego to w 2 czy 3 najbardziej zaangażowane osoby nie uciągniemy tej sprawy chciałbym zatem prosić o wpisywanie się w tym temacie osób, które byłyby zainteresowane tworzeniem i opiekowaniem się taką miejscówką.

jakby co to kontakt do mnie to: konrad018@wp.pl
redakta RUDY
Kontakt:

Post autor: redakta RUDY »

Służę pomocą, jakby co!
...
Slipczak
Kontakt:

Post autor: Slipczak »

mozna cos pomoc. dobry pomysl na przepchniecie projektow pod tory i chopy wskazal pan od trialu mowil zeby nazywac projekty jako bierznie sportowe ( a czy bierznia jest prosta czy pofalowana to juz nie wazne ale tak mozna to przepchnac )
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

W Olsztynie mówią nie bieżnia lecz plac zabaw. Tamtejszy tor przy szczelnicy LOK to wspaniały obiekt.
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
Konrad.P
Kontakt:

Plac zabaw - tak, podoba mi się ta koncepcja, tak to nazwiemy :D
tor przy strzelnicy ? ;) Jeszcze tam nie byłem, ale konsultuję się z szefem tego przedsięwzięcia i szacun dla dla nich za to co tam robią. Dzięki też za odzew. Jestem jutro w urzędzie, jak będą jakieś postępy to dam znać.
Konrad.P
Kontakt:

no i po wizycie w urzędzie, szczegółów zbyt dużo by chciało mi się je teraz opisywać. Ogólnie niczego nie trzeba przepychać, bo podoba im się pomysł, przydało by się za to trochę więcej osób zainteresowanych sprawą i chętnych do organizowania i opiekowania się taką legalną miejscówką. No nic, będę próbował wyrwać ludzi z zimowego marazmu
ODPOWIEDZ