megaoszust na allegro
megaoszust na allegro
wiele sie tutaj pisalo o przekretach, ale to pikus w porownaniu do tego kolesia z allegro. wpiszcie sobie w wyszukiwarce nick: komputery00 i sami zobaczcie...
lol niezly hardcore
ja bym na jego miejscu zmienil nazwisko, zalozyl nowe konto, przeprowadził się i za zarobioną kasę zrobił sobie operacje plastyczną:D
chociaz goscie go znajda pewnie po fragmencie DNA albo po odciskach palców :P
lol niezly hardcore
brak podpisu ;P
a ja mysle, ze koles ten caly przekret wczesniej zaplanowal. zarejestrowal sie zaledwie miesiac temu. poczatkowo sprzedawal hurtowo nowe przedmioty w po okazyjnych cenach, przez co wzbudzil zaufanie, a ostatniego tygodnia zamknal interes i zniknal z kasa. poczytalem troche jego komentarze. podal falszywe dane, niektorych wyrolowal nawet na ponad 1000zl. po malych kalkulacjach wydaje mi sie, ze mogl wyludzic nawet 100000zl!!!
- Kontakt:
dla mnie to jest troche niepojete. dlaczego ludzie widzac tyle komentarzy negatywnych nadal wplacali dla goscia kase?? dlaczego allegro z nim nic nie zrobilo - po numerze konta przeciez mozna dojsc do jego posiadacza
zastanawia mnie ta glupota ludzka [nie obrazajac nikogo] - kupujac na allegro to pierwszorzedna sprawa sprawdzic komentarze sprzedajacego
zastanawia mnie ta glupota ludzka [nie obrazajac nikogo] - kupujac na allegro to pierwszorzedna sprawa sprawdzic komentarze sprzedajacego
sikun jestes...