Sunline Logo - problem.

Orzello1
Kontakt:

Sunline Logo - problem.

Post autor: Orzello1 »

Elo !
Mam problem z gripami Sunline Logo.W opisie jest napisane , że są przykręcane.Może mi ktoś powiedzieć jak je "niby przykręcić" ?.dzięki za odpowiedzi.
OKR36EPO
Kontakt:

Post autor: OKR36EPO »

Po Bokach Sa sribki malutkie do przykrecenia:) dzialaja na zasadzie Hmm Jakby obejm.. Dokrecasz a one sie zwezaja i nie spadaja z kierownicy:) nie wiem jak to inaczej wytlumaczyc:)
=disbrainer=
Kontakt:

Post autor: =disbrainer= »

mam te gripy juz jakis czas i musze przyznac, ze patent z ich mocowaniem jest na maxa ch***wy. polega on na tym ze wkrecasz zarowno w obejme z jednej strony jak i barende z drugiej pina, ktory ma za zadanie po prostu oprzec sie o kiere lub gdy wlozysz w to za duzo sily wgniesc sie w nia:/ mi sie w ten sposob udalo lekko splaszczyc kiere na koncu, ktory jest dosc wycieniowany. gdyby nie to ze lezy mi ich srednica (mam gruba wersje) i guma, to juz dawno zmienilbym na cos mocowanego sruba w poprzek kiery a nie do jej srodka - patent chociazby uzyty w darmoorach. dziekuje za uwage;)
ODPOWIEDZ