Canfield Brothers szykuja nowa freeridową maszyne w kolekcji.
Pare danych:
Głowka 1.5''
66 degree head angle with 180 fork (65.5 z boxxerem)
13.8 BB
17.25 CS
73 SA
31.6 seat tube
8.5 lbs with a rp23 shock
hmm...coraz więcej powyginanych ram...to już taki trend?ale czy mi się wydaje czy główka góra 1 1/8 a dół 1,5 cala?ciekawe jak ze sztywnościa wahacza bo słyszałem że poprzednik to tak nie bardzo...coś wiadomo na ten temat?
bamix71 wyglad wyglądem ale hydroforming ma jednak zalety Dolna rura wygieta pod amora jest
A co do sztywnosci to nic na razie nie wiem ale mozna zalozyc, ze cos sie zmieni skoro wahacz przeprojektowany. Górny link zdecydowanie solidniej wyglada to powinno to troche sztywnosci dodac. Zobaczymy jak pierwsze testy wyjda
...odnośnie tego totema to wydaje mi się zę to wersja na 2011?!jakiś miesiąc temu miałem takie info od "kolegi" ale czy to prawda to nie wiem...właśnie wersja 2 stem
Główka wygląda na 1,5 cala z dołu i z góry.
Rower naprawdę ładny i wygląda na solidny. Podobają mi się te elementy wahacza.
Tylko pewnie cena będzie mniej ciekawa znając CB.
Te ich nie dh modele juz przystepniejsze były, a czasem im cos po sezonie zostaje to wyprzedaja w niezłych cenach wiec zawsze mozna liczyc na jakaś okazje
war23...pewnie znasz moje zdanie na temat RS-a...nie będe wywoływał sporu na forum więc...
a co do jazdy to za jakiś czas będe miał okazje pobawić się totemem solo air...
To tyle w tym temacie!
Teraz maja w promocji modele Sauce i One za 1200$....na One fajny rowerek do enduro by złożył...
jak bym odzyskał kasę to bym się na One połasil...a tak trzeba czekać...ehh!!!
Moim zdaniem,po zdjęciach widać raczej że to 1/8 na 1/5 ,monolityczne górne i dolne linki będą mega sztywne, rowerek ładnie, lekko wygląda i zapowiada się miła maszyna do zabawy, niski i zwarty na lekkim damperku dla kogoś kto lubi mega loty i triki w trakcie fajna zabawka...
war23 tak to takie Amerykańskie enduro, u nich xc to nasze Am..po katalogach zerkając
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!