Qajo o Laworcie w TVP
Qajo o Laworcie w TVP
Siema ! Czy ma ktos link do dzisiejszej Kawy czy herbaty ? Przypadkowo trafilem na czesc tego programu ktora byla poswiecona tej trasie w Bieszczadach ktora powstaje (Niestety to juz byl koniec programu). Jesli ktos ma link do filmiku niech wrzuci na forum. Mysle, ze spora czesc dhz z checia obejrzy to :)
KFP , Wjtk " La'Vorta- freeriders spot, Bieszczady... " taki jest temat na forum. Otworzcie, przeczytajcie (ze zrozumieniem). Dzieki temu dowiecie sie ze La'Vorta to nazwa tworzonej miejscowy, a Laworta to nazwa góry.
Mam jeszcze jedna uwage co do waszych wypowiedzi. Po co piszecie skoro to nic nie wnosi ani nie pomaga. Przez takich ludzi jak ty KFP i ty Wjtk na forum robi sie burdel ... No chyba, ze pisanie na forum lepiej wam wychodzi niz jazda na rowerze i w ten sposob staracie sie wyeliminowac ten kompleks.
Mam jeszcze jedna uwage co do waszych wypowiedzi. Po co piszecie skoro to nic nie wnosi ani nie pomaga. Przez takich ludzi jak ty KFP i ty Wjtk na forum robi sie burdel ... No chyba, ze pisanie na forum lepiej wam wychodzi niz jazda na rowerze i w ten sposob staracie sie wyeliminowac ten kompleks.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-s ... zy-herbata
tu szukałem ale nic ciekawego nie znalazłem ;( a też chętnie bym obejrzał...
tu szukałem ale nic ciekawego nie znalazłem ;( a też chętnie bym obejrzał...
cos tam im odpisalem... moze udostepnia na stronie tvp... obyWitamy
W tej sprawie należy skontaktować się z naszym Działem Dokumentacji Programowej, gdzie istnieje odpłatna możliwość przegrywania polskich pozycji programowych. Być może u nich będzie można przegrać fragment tego programu. Niestety w inny sposób nie udostępniamy naszych materiałów. Podajemy numer telefonu tego Działu
/22/ 547-83-50
Pozdrawiamy
dawid1991 pisze:W tej sprawie należy skontaktować się z naszym Działem Dokumentacji Programowej, gdzie istnieje odpłatna możliwość przegrywania polskich pozycji programowych. Być może u nich będzie można przegrać fragment tego programu. Niestety w inny sposób nie udostępniamy naszych materiałów.
Mendy złodzieje z nadania PiSuaru

Laworta i koniec wywodu...na jesieni koparka uformowała podstawy do Slope, na wiosnę wbija tam wesoła ekipa porozrabiać do końca w rejonie, Braciaki Wincenciaki projektują i wykonują trasę DH - więc będzie szatańsko i na petardzie !! Qajo pieści dirty i kładki...a kto ma ochotę to wpadnie na wakacje z rowerem

http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt: