harsqn [allegro.pl]
-
- moderator
- Kontakt:
harsqn [allegro.pl]
Witam
Proponuje uwazac na tego niepowaznego uzytkownika serwisu allegro. Kupil ode mnie kask 661 evo legend, na drugi dzien jednak zadzwonil ze nie ma zamiaru za niego zaplacic gdyz stracil dorywcza prace i nie ma za co zaplacic za semestr. Plepleple, 2 tyg wczesniej kupil telefon za 900 zl na tym samym serwisie.
Zakladam spor na allegro, a Was ostrzegam przed uzytkownikiem "harsqn".
Pozdrawiam
Proponuje uwazac na tego niepowaznego uzytkownika serwisu allegro. Kupil ode mnie kask 661 evo legend, na drugi dzien jednak zadzwonil ze nie ma zamiaru za niego zaplacic gdyz stracil dorywcza prace i nie ma za co zaplacic za semestr. Plepleple, 2 tyg wczesniej kupil telefon za 900 zl na tym samym serwisie.
Zakladam spor na allegro, a Was ostrzegam przed uzytkownikiem "harsqn".
Pozdrawiam
Zdarza się...Mnie też się zdarzyło że zalicytowałem ramę a tydzień później zostałem bez premii i nie miałem jak zapłacić - mimo że trochę wcześniej kupiłem kilka części do bajka, popłaciłem czynsze, rachunki, itp. Sprzedający nie robił problemów, wystąpił o zwrot prowizji, który potwierdziłem, elegancko przeprosiłem i finito...Ramę sprzedał niedługo potem...Trochę taktu chłopcy i nie będzie siary...
Pozdr, Qb
Pozdr, Qb
-
- Kontakt:
Wiecie co, te tematy dotyczące allegro już się nudne zaczynają robić...
Chu* to kogo interesuje co sprzedałeś i że koleś nie płaci. Wyślij formularz zwrotu prowizji, wystaw przedmiot jeszcze raz i po problemie...
Niestety trzeba się liczyć z tym że "wałków" przy kupowaniu/sprzedawaniu przez internet będzie coraz więcej, bo allegro kompletnie nie chroni przed takimi sytuacjami, a ludzie z tego korzystają...
Chu* to kogo interesuje co sprzedałeś i że koleś nie płaci. Wyślij formularz zwrotu prowizji, wystaw przedmiot jeszcze raz i po problemie...
Niestety trzeba się liczyć z tym że "wałków" przy kupowaniu/sprzedawaniu przez internet będzie coraz więcej, bo allegro kompletnie nie chroni przed takimi sytuacjami, a ludzie z tego korzystają...
-
- Kontakt:
Może jeszcze wjazd na chatę bo wędlinkę droższą kupił ?
TRUE
stiken pisze:Zdarza się...Mnie też się zdarzyło że zalicytowałem ramę a tydzień później zostałem bez premii i nie miałem jak zapłacić - mimo że trochę wcześniej kupiłem kilka części do bajka, popłaciłem czynsze, rachunki, itp. Sprzedający nie robił problemów, wystąpił o zwrot prowizji, który potwierdziłem, elegancko przeprosiłem i finito...Ramę sprzedał niedługo potem...Trochę taktu chłopcy i nie będzie siary...
Pozdr, Qb
TRUE
-
- Kontakt:
Post użytkownika konta Juniorwfl pisze:Najlepiej w ogóle tematów nie zakładać, bo wszystko już było, wszystko z dupy i nic nie ma sensu.
Warto ostrzegać przed takimi ludźmi.

Wiesz ile transakcji nie sfinalizowałem bo kupujący się rozmyślił... i co teraz mam zakładać za każdą niesfinalizowaną aukcje osobny temat żeby ostrzec przed (w danej chwili) nierzetelnym kupującym, też możesz mieć w przyszłości problemy finansowe i wygraną aukcje na garbie.
Wystarczy przeprosić i potwierdzić zwrot prowizji

Ja dupie... Na tym forum niedługo nic nie będzie można napisać, bo wszystko będzie z dupy, kolega ostrzega a Wy jeszcze macie pretensje. Tak samo jak z google, co temat jest to 'użyj szukajki' no i potem szukam czegoś choćby na google no i co widze? Wszystko to tematy z forum z odpowiedzią 'użyj google' nosz kurwa, chłopaki... Że Wam się chce w ogóle pisać to 'użyj szukajki'...
groochas pisze:. Kupil ode mnie kask 661 evo legend, na drugi dzien jednak zadzwonil ze nie ma zamiaru za niego zaplacic
groochas ja tez uważam, ze temat jest zupełnie Z DUPYgroochas pisze:adrian4477 skoro Cie to"chuu... obchodzi" to po co tutaj zaglądasz ?
od takich rzeczy jest Allegro i regulamin a nie opisywanie Swoich smutków na forum... myślałem, że jesteś poważniejszy a odwalasz taką dziecinadę... bo jakiś nastolatek nie chce Ci zapłacić... mamie się też poskarżyłeś - nie zapomnij cioci i babci powiedzieć;) ... trochę własnej dumy!
Wchodzisz do sklepu i macasz kurtkę,mierzysz,oglądasz,zerkasz,kręcisz się w kółko, zdejmujesz...prosisz o mniejsza, mierzysz,oglądasz,macasz,zerkasz,kręcisz się...zdejmujesz i prosisz o sweterek, pytasz o cenę, mierzysz,oglądasz,zerkasz,kręcisz się w koło...zdejmujesz i prosisz o rękawiczki w promocyjnej cenie za 15pln. Sprzedawca zagotowany bo myślał że zrobisz zakupy za 1.5 k a Ty wychodzisz zadowolony bo właśnie najbardziej brakowało Ci rękawiczek..
Sprzedawca z ukrytej kamery robi Ci fotkę i na specjalnej stronie www.strefa debili co nie kupią nic u Ciebie.com zakłada temat podobny do tego...
groochas każdemu się może trafić taka akcja że chciał kupic ale się posypało,mieszkanie zalało, auto rozbiło.ktoś zachorował...nie wnikam w tego kolesia ale może faktycznie się posypał jego misterny plan
Sprzedawca z ukrytej kamery robi Ci fotkę i na specjalnej stronie www.strefa debili co nie kupią nic u Ciebie.com zakłada temat podobny do tego...
groochas każdemu się może trafić taka akcja że chciał kupic ale się posypało,mieszkanie zalało, auto rozbiło.ktoś zachorował...nie wnikam w tego kolesia ale może faktycznie się posypał jego misterny plan
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Człowiek to tylko człowiek. Nie ma wpływu na to co się jutro wydarzy.
groochas A jakby ten kask który sprzedajesz np pies Ci porysował pazurami.? Gość byłby zainteresowany i napalony a Ty mu mówisz sory ale sprzęt uległ uszkodzeniu. I wtedy to Ciebie trzeba omijać bo sprzedałeś przedmiot ale go dobrze nie zabezpieczyłeś.
A zarazem możesz się postawić na jego miejscu. Wczoraj kupiłeś a dziś Cie okradli.
Ode mnie też ktoś coś kupił, zero kontaktu z tą osobą i nie zakładam tematu pisząc uwaga na tego użytkownika.
groochas A jakby ten kask który sprzedajesz np pies Ci porysował pazurami.? Gość byłby zainteresowany i napalony a Ty mu mówisz sory ale sprzęt uległ uszkodzeniu. I wtedy to Ciebie trzeba omijać bo sprzedałeś przedmiot ale go dobrze nie zabezpieczyłeś.
A zarazem możesz się postawić na jego miejscu. Wczoraj kupiłeś a dziś Cie okradli.
Ode mnie też ktoś coś kupił, zero kontaktu z tą osobą i nie zakładam tematu pisząc uwaga na tego użytkownika.
Popieram ; )stiken pisze:Trochę taktu chłopcy i nie będzie siary...
koleś był dla mnie OK... zadzwonił, podał powód dlaczego nie może zapłacić - bo nie ma kasy - bo stracił robotę a musi zabulić za szkołę (bardzo sensowny dla mnie powód), wystarczyło unieważnić transakcje i poprosić o zwrot prowizji ale nie Ty wolisz się mścić i Go obsmarować...groochas pisze:na drugi dzien jednak zadzwonil ze nie ma zamiaru za niego zaplacic gdyz stracil dorywcza prace i nie ma za co zaplacic za semestr.
dla mnie to ciągle dziecinada groochasgroochas pisze:Bez względu na to jakie jest wasze zdanie, temat przeczytało ponad 700 osób i mój cel został osiągnięty.
On nie kupił ode mnie kasku... to ja go obsmaruje na portalu i się cieszę bo dużo ludzi przeczytało... niczym się nie różnisz od niesolidnego Kupującego... jesteś nawet gorszy!
i to wszystko z powodu głupiego kasku za kilka stów... prymitywne i niedojrzałe zachowanie.