Jersey FLY ??

mlynooo
Kontakt:

Jersey FLY ??

Post autor: mlynooo »

Siema. Zastanawiam sie nad bluzą FLY

http://allegro.pl/item957501140_koszulk ... _nowa.html

Mam straszny problem z rozmiarem. Mam 189 i nie wiem jaki rozmiar kupic. Mka ma 84 cm długosci i przeciez to jest strasznie duuzo juz. Lka ma 88 cm dł i jak zmiezyłem miarką to sięga sporo za tyłek. Skłaniam sie ku Mce, ale boje się ze rękawy będą za krotkie....

Ma ktos taką bluzę ?? Wiecie jak jest z tymi rozmiarami ?? Wiecie jak z rękawami ?
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

wez jeszcze pod uwage że pod bluzą będzie zbroja. bluze generalnie można do spodni włożyć i nie będzie przeszkadzało że wisi. ja wziałem wczoraj od kumpla answer xl a mam 190 wzrostu. na dole byla wielka a rekawy z krotkie z 6 cm i musialem oddac . Mierzyłem na zbroje.
=disbrainer=
Kontakt:

Post autor: =disbrainer= »

mam ta bluze Fly F-16 w rozmiazre L i wg mnie zupelnie niewymiarowa jest. pomijajac fakt ze mam 186cm a jestem szczuplej budowy, to poza dlugoscia rekawow nic w niej nie pasowalo, nawet po zalozeniu na zbroje. pomogla jednak interwenscja u krawca i teraz lezy jak ulal (zwezenie w klacie i skrocenie dlugosci calkowitej). reasumujac, nawet doliczajac koszt przerobki krawieckiej i tak sie oplacalo, bo trafilem ja na jakiejs przecenie, czyli calosc wyszla mnie mnie mniej ni 90 zeta, a lezy teraz idealnie. pozdro :)
mlynooo
Kontakt:

Post autor: mlynooo »

=disbrainer= te rekawy tak na styk ??? czy troche luzu było ?? Ja mam 189 cm więc podobnie i tez jestem szczupły. Mysle zeby brac Lke i do krawca ja przerobic, bo będzie jak sukienka :DD
=disbrainer=
Kontakt:

rekawy sa dokladnie na styk, a dlugosc bluzy byla taka ze siadajac na siodelku, przysiadalem ja sobie. wiem ze one sa przewidziane do wkladania do spodni, ale nie lubie tego robic (na MX moze jest to bardziej sprawdzone).
mysticar
Kontakt:

Post autor: mysticar »

A posiada ktoś z Was spodnie z tego modelu? Jak tam jest z wymiarami?
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
=disbrainer=
Kontakt:

mysticar pisze:A posiada ktoś z Was spodnie z tego modelu? Jak tam jest z wymiarami?
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=57930
ODPOWIEDZ