Kona i trial
Kona i trial
ja nie jezdze okreslonym "stylem" lubie postreetowac i poskakac na hopkach jestem uniwersalny ale myslalem zeby zlozyc rower do trialu/ streetu narazie mam rower kona hoss i pare rzeczy pozmienianych w niej i nie wiem do czego uzywac tego roweru
jedni mowia ze to jest rower do xc i nie nadaje sie do ekstramalnej jazdy a inni ze rower jest spoko. Nie wiem czy mam rozgladac sie za jakas rama? bo rama trialowa nie wytrzyma zbyt wiele skokow przy dircie :/
jedni mowia ze to jest rower do xc i nie nadaje sie do ekstramalnej jazdy a inni ze rower jest spoko. Nie wiem czy mam rozgladac sie za jakas rama? bo rama trialowa nie wytrzyma zbyt wiele skokow przy dircie :/
-
- Lokalizacja: Allenstein - Tak Sie Nazywal Olsztyn Za Czasow Prusow...
- Kontakt:
heeeee, a kolega katuje Hase Comp 6.0 1,5r czasu i ma tylko lekkie pekniecia na spawach, w okolicy pod siodlem z tylu na laczeniu tujkatow :)
ale rama jest spox, kolega trial/street/dirt/ds/light DH i ramka jest dobra, ma fajna geometrie i wlasciwie to sama utrzymuje rownowage :D
a ramke ma 16" i jest fajna, tylko chyba hakow to on polamal 17 ( ???) :)
ale rama jest spox, kolega trial/street/dirt/ds/light DH i ramka jest dobra, ma fajna geometrie i wlasciwie to sama utrzymuje rownowage :D
a ramke ma 16" i jest fajna, tylko chyba hakow to on polamal 17 ( ???) :)
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
jak dla mnei to nie zbieraj na zakup ramy tylko kup odemnie w koncu ochraniacze heehehe :P
a tak serio to sprzedaj caly ten rower (na tych hayesach hydraulikach to duuzo dostaniesz za neigo ;) ) i zloz cos porzadnego. tak tak serio mowie! ja tam jak bym znalazl kupca to bym sprzedal swoj i zlozyl nowy, po tym jak mam bagaz doswiadczen co i jak :)
a tak serio to sprzedaj caly ten rower (na tych hayesach hydraulikach to duuzo dostaniesz za neigo ;) ) i zloz cos porzadnego. tak tak serio mowie! ja tam jak bym znalazl kupca to bym sprzedal swoj i zlozyl nowy, po tym jak mam bagaz doswiadczen co i jak :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
cos ty !! ma po prostu sprzedac za 2,500 rower ktoory kupilem za 3400 ??!! to 9 tysi psu w dupe bo mam wgniota na ramie to juz duzo taniej uwalilem gwint do nalewania plynu to cala klamka do wymiany tarcze mam pogieta wiec to tez obniza cene !! niue oplaca mi sie pojezdze troche na tej konie a jak sie na cos zdecyduje to zmienie najwzyej okreslone czesci :D
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Moich głoopich postów. Ma limit 90 znaków
no jak rozjebales no to 900 (nie 9000) psu w dupe
wgniot w ramie. gwint od klamki. pogieta tarcza. i tak to bedziesz musial wymienic :P
jakbys go za 3000 sprzedal, troszku dolozyl to zajebisty sprzet by byl a tera jest jaki jest... ale to Twoj bike co sie bede przejmowal :D
wgniot w ramie. gwint od klamki. pogieta tarcza. i tak to bedziesz musial wymienic :P
jakbys go za 3000 sprzedal, troszku dolozyl to zajebisty sprzet by byl a tera jest jaki jest... ale to Twoj bike co sie bede przejmowal :D
www.bikeaction.pl