Sprzatanie lasu
-
- Kontakt:
Sprzatanie lasu
Na zdjeciu ponizej ponad 15kg smieci ktore udalo nam sie zebrac z dziewczyna na spacerze w lesie. To oczywiscie nie wszystko, bo zaczely nam worki juz pekac. Glownie puszki po piwie, butelki po jabolach i wodce (oczywiscie rowniez potluczone), plastiki, olej do pil lancuchowych, buty robocze, paczki po papierosach. Taka mala konkluzja na koniec - jak argumenty lesnikow jakoby rowerzysci niszczyli las i przyczyniali sie do jego degradacji, maja sie do tego co pozostawiaja po sobie w lesie robotnicy lesni czy drwale? latwiej przepedzic bikera z lasu lub wlepic mu mandat niz schylic sie i pozbierac smieci lub po prostu ich po sobie nie zostawiac? czysta hipokryzja.

-
- Kontakt:
nie jungle tylko StarForce Commander XT LTR WP HI, a plecak to guardermichalnz pisze:Widze po woodlanda jungle i alice lc3

wiem, ze smieca, tylko ze akurat nie tam gdzie wyzbieralismy te smieci, bo tego miejsca nikt z lokalnych bikerow nie zna. temat jest po to by zwrocic uwage tym razem na zachowanie pracownikow lesnych, a nie rozbestwionych i rozwrzesczanych gowniarzy (o tym osobny temat mozna zalozyc jak komus sie chce)Hemp pisze:ale bike'owcy tez smieca
-
- Kontakt:
U mnie też sporo śmieci... Jednak z tym walczę
zrobiłem tabliczkę i raczej już nie ma wielkich ilości odpadów pochodzenia rowerowego... Jednak jacyś inni debile przyjeżdżają pod las i po prostu wywalają wory ze śmieciami... masakra... potem to dziki psi i inne takie rozrywają i fruwa po całym lesie ;|
?

Ja też ;P gdzie studiujeszmichalnz pisze:
Nie tracćcie nadziei, za 4,5 roku będę porządnym leśniczym.

-
- Kontakt: