[Gdańsk Oliwa] -> Potrzebna pomoc w budowie trasy

Fallout
Kontakt:

[Gdańsk Oliwa] -> Potrzebna pomoc w budowie trasy

Post autor: Fallout »

Szukam osób chętncyh do pomocy w budowie trasy powstającej w gdańskiej Oliwie. Trasa oo charakterze Fr z elementami slope style. Udział w pracy biorą 2-3 osoby i naprawdę można się zaj... w tak małym gronie. Czekam na wszelkie propozycje. Pozdrawiam
Slash
Kontakt:

Post autor: Slash »

w okolicach oliwy i wrzeszcza jest naprawde pelno takich prywatnych miejscowek, a ze idzie sezon to mysle ze wiekszosc bedzie zajeta dopieszczaniem wlasnie swich spotow po zimie ;)
http://slash112.pinkbike.com/
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Fallout
ZŁE NAZWY TEMATÓW
Temat musi jasno określać treść posta. Posty z tematami typu "Pomóżcie!!" itp. będą od razu kasowane. W działach " Zawody / Trasy", " rowerowe USTAWKI" oraz "Skradzione" obowiązuje nazewnictwo tematu [miejscowość] Treść. Unikaj pisania DUŻYMI LITERAMI (w wypowiedziach oznacza to krzyk).

Zmień nazwę tematu.
Fallout
Kontakt:

Post autor: Fallout »

Wydawało mi się, że nie użyłem dużych liter, a temat poprawiłem :) Przepraszam.
Otóż przykre są miejscówki z 2-3 hopkami płaskimi porozrzucane po calym lesie..
Mamy plan na naprawdę spore przedsięwzięcie. Można powiedzieć że będzie to trasa jakiej jeszcze Gdańsk nie widział. Staramy się jak najbarziej profesjonalnie podejść do sprawy i wyjść na przeciw ludziom, którzy potrzebują progresu w tej dziedzinie. Wstępnie trasę mają tworzyć 2 linie "zjazdu". Później chcemy dodać jakieś skrzyżowania tras i możliwości kombinacji. Jakby każdy chętny dorzucił swoje kilka kilo ziemi na trasę poszłoby naprawdę dużo łatwiej no ale to tylko Wasza dobra wola. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ