Co jeśli nie zapłacę kary mzk.
Co jeśli nie zapłacę kary mzk.
Co się stanie jeśli nie zapłacę kary mzk?
balek09 mi jak raz zgubili papiery ze zapłaciłem kare (zdarza sie wiec kwity dobrze jest 3-4 miechy trzymac) odezwał sie windykator wiec sugeruje nie kombinowac bo jak tomas mówi - przychodzi 2 duzych panów po legii cudzoziemskiej i bez pytania łamia kolana pierwszej napotkanej osobie pod twoim adresem zameldowania 

Do biura informacji kredytowej (BIK), które przez niektórych nazywane jest rejestrem dłużników wpisuje się ludków co na 200 zeta wiszą. Idę o zakład, że opłata specjalna za przejazd bez ważnego biletu w mieście Opolu nie wynosi aż tyle.
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
lokalny PKS i MZK po roku sprzedaje Swoje długi za 50% (tyle pisali w gazecie) firmie windykacyjnej, ta już Swoimi drogami ściąga należność powiększoną o odsetki i tzw. administracyjną opłatę windykacyjna... z tego co młodszy brat kolegi opowiadał zapłacił 50zł ekstra... skuteczność windykacji przez taką firmę to tylko kwestia czasu i rosnących odsetek karnych.
-
- moderator
- Kontakt:
Ja od 2 lat nie zapłaciłem 2 mandatów mzk, żadnych problemów ale jak będe przy kasie to spłace je bo potem problemy z kredytami itp
@Edit
OHO no to się nie pochwaliłem za długo, dnia dzisiejszego przyszedł list z firmy windyfikacyjnej że jeśli nie zapłace do miesiąca (130zł) - naliczyli 40zł odsetek za mandat z 2007roku. I naliczyli mi sume 501zł razem z komonirkami i sądami i mandatem. Jednak firmy windyfikacyjne lubią straszyć i żeby zapłacić tą sumę musiał bym jeszcze zwlekać z wpłatą przez parę miesięcy.
To może lepiej zapłać te mandaty jeśli nie masz większego problemu z załatwieniem gotówki bo potem wyskoczy ci takie coś jak mi i będziesz musiał kombinować
@Edit
OHO no to się nie pochwaliłem za długo, dnia dzisiejszego przyszedł list z firmy windyfikacyjnej że jeśli nie zapłace do miesiąca (130zł) - naliczyli 40zł odsetek za mandat z 2007roku. I naliczyli mi sume 501zł razem z komonirkami i sądami i mandatem. Jednak firmy windyfikacyjne lubią straszyć i żeby zapłacić tą sumę musiał bym jeszcze zwlekać z wpłatą przez parę miesięcy.
To może lepiej zapłać te mandaty jeśli nie masz większego problemu z załatwieniem gotówki bo potem wyskoczy ci takie coś jak mi i będziesz musiał kombinować

Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/