RyyS blog

RyyS
Kontakt:

RyyS blog

Post autor: RyyS »

Jako, że będzie się tam pojawiać nieco informacji ze sceny, z zawodów i innych wyjazdów to pozwolę sobie podesłać link :)

http://www.ryys.pl/blog
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

pomijajac fakt ze blogi sa dla mnie "takim se" wynalazkiem, to zastanawiam sie.. dlaczego nie sprobojesz wykorzystac bardziej trendy rzeczy jak Twitter czy facebook? Wiem ze nie kazdy fb posiada.. ale twitter jest otwarty, a do tego co piszesz "
Sprawdzanie newsów natomiast z pewnością jest łatwiejsze i szybsze" sprawdzily by sie doskonale.. szczegolnie twitter.
Po za tym dobra inicjatywa ;)
RyyS
Kontakt:

z facebooka korzystam od dawna, z wielu innych portali również. twitter ma niestety ten minus, że ktoś podle zajął już mój nick :) druga sprawa to, że na twicie nie da się umieszczać grafik, filmów itd. ale dzięki za uwagę
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

mar3k limit dlugosci wiadomości? Zobacz, ze wiele firm prowadzi blogi (min. banshee, straitline) po to zeby przekazać wiecej. Blogi to kiepski pomysł tylko jak nie umiesz korzystać. W branży sie korzysta z blogów, a blogi filmowe i muzyczne to najlepsze źródło informacji w interesujacej cie kategorii.

RyyS ja tam sie blogiem jaram chociaz szczerze z doswiadczenia wiem, ze wordpress od blogera jest przyjazniejszy autorom. Blogger jako zalete ma chyba tylko to, ze dobra integracja jest z google i przez ich milion wynalazków mozna śledzić blogi.
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

Spaced myślę że Rysiek to wie, on na wordpressa wykorzystuje jako silnik swojej strony głównej, z resztą ja też :mrgreen: to dobry system nie tylko do blogów ale i wortali, np. 43R też używa wordpressa :)
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

Spaced, czy ja napisalem gdzies ze blog to kiepski pomysl? Napisalem ze nie lubie blogow poprostu.. to ze developerzy, firmy rowerowe itp korzystaja to wiem.. popularna forma.
RyyS, no faktycznie brak grafik i filmow to jest jakis problem ;)
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

KFP nie zwrócilem uwagi po prostu mnie to wielkie B zawsze razi ;)
RyyS
Kontakt:

doszło kilka newsów w tym ostatni szczególnie ciekawy dla zebranego tu audytorium :)
olek666
Kontakt:

Post autor: olek666 »

RyyS jesteś najlepszy!!!pozdrawiam 8)
ODPOWIEDZ