Internetowy składak rowerów.

motylski
Kontakt:

Internetowy składak rowerów.

Post autor: motylski »

Wpadłem na pomysł żeby zrobić internetowy składak rowerów. A mianowicie będzie to coś w stylu gierki ( ubieranki ) - bd można złożyć rower w 3D z jakich części się chce (tylko te części musiały by być oryginalne czyli np. Prodigy, NS itd.). Nie wiem jak to wytłumaczyć -ale chyba wiecie o co mi chodzi. Wie ktoś może gdzie z takim pomysłem się kierować. Napisać do firmy rowerowej?
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Ściągnij Phuna i baw się. Jak coś dobrego obczaisz to zareagujemy, myślę.
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

Mialem takie cos robic, niestety nie mam pojecia jak polaczyc rozne rozmiary ram z amorem itp., wiadomo jedna krotsza, dluzsza.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

motylski Twoj pomysl nie jest oryginalny,na tym forum byly juz 3 takie tematy.
Ponadto taki modul byl swego czasu w sklepie beyondbikes-nie wiem jak teraz.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

motylski moduł jakis taki był gdzies tak jak Piotrex mówi ale jakbys chcial wszystkie czesci zrobic albo chociaz duza czesc rynku gravity to sobie odpusc z góry ci mówie bo nie zrobisz tego sam czy nawet mała grupą znajomych.
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

motylski jedz do USA - tam Twoj pomysl popra i pomoga. Tu Ci taki Spaced i piotrex subtelnie powie zebys walnal glowa w stol i wzial sie do nauki albo pracy... ;-)
www.feel-free.pl
1nVALID
Kontakt:

Post autor: 1nVALID »

yasiuuu zgadzam sie.

W Polsce kazde nowe pomysly trzeba karac, pod sciane z nim! Niech dalej rzadzi syf i prowizorka!
Kupie: DHX 5.0 222
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

1nVALID nie rozkminiles ironii ;)
Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

Poświęcisz temu milion lat ciężkich robót i i tak nie wyjdzie tak jakbyś chciał, poza tym musiały by być tysiące apdejtów, co chwile wchodzi przecież coś o innych wymiarach itp. Do tego dobre foto każdego sprzętu z każdego kąta, każdego modelu o każdym kolorze - miliardy zdjęc. Do tego waga programu chyba byłaby liczona w terabajtach, jeżeli zdjęcia miałby mieć w miarę dobrą jakość, a wszystko po to, by zobaczyć rower którego i tak nigdy nie złożysz...

Szkoda roboty.
ODPOWIEDZ