[Kraków] Big hit + Shiver
[Kraków] Big hit + Shiver
Witam, wczoraj wieczorem ukradli sławkowi (nasz ukochany budowniczy) big hita z shiverem, czerwony napinacz, z tylu koło 24 cali ,tyle mam informacji. jakby cos to dawajcie znać, pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/3295191/ <-superman! :*
-
- Kontakt:
idioztym! chyba wiedział ile tam będzie ludzi, mimo to dolał oliwy do ognia. następnym razem będzie uważać i myśleć.
będę patrzeć po krakowie i jeśli tylko coś zauważę, będę pisać. daj jeszcze jakiś dokładniejszy opis roweru, zdjęcie i dokładne okoliczności tego zdarzenia.
powodzenia w szukaniu
będę patrzeć po krakowie i jeśli tylko coś zauważę, będę pisać. daj jeszcze jakiś dokładniejszy opis roweru, zdjęcie i dokładne okoliczności tego zdarzenia.
powodzenia w szukaniu

gg: 5838449
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
MAGIK_KRK_PL możesz mi wytłumaczyć, bo nie do końca rozumiem... ja swojego roweru nigdy bym nie wziął na skałki wiedząc, że będzie tam tyle ludzi. jeśli był na rowerze wcześniej, to mógł podjechać do domu, zostawić rower i w spokoju popijać piwko czy palić sobie zielone nie bojąc się o to, że ktoś mu zapie***li rower.
chyba, że ktoś pieprznął go w głowę łomem czy innym szpejem, kiedy wracał do domu odstawić rower, wtedy przepraszam i odwołam wszystko, co powiedziałem
chyba, że ktoś pieprznął go w głowę łomem czy innym szpejem, kiedy wracał do domu odstawić rower, wtedy przepraszam i odwołam wszystko, co powiedziałem

gg: 5838449
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wracajac do opisu. Double track na przodzie, shiver ze srebrnymi gornymi lagami i czarnymi naklejkami, rama tak jak opisywali, napinacz nie pamietam, korba chyba Race face z piecioma ramieniami, double track 24 na tyle (nowy), tarcze chyba stare hayesy. Rower ogolnie wygladal na czysty i zadbany. Jesli cos pomylilem to mnie poprawcie 

Będę jak coś patrzeć za rowerkiem. Czekam na okoliczności kradzieży.
A tak w temacie kradzieży to ostatnio sobie siedzimy na bulwarach i do kumpla dzwoni jego siostra i mówi że podsłuchała rozmowę grupki dresów i mówili że czekają "na rowerki".
Stali w miejscu którędy zawsze wracamy, a jeździmy tamtędy prawie codziennie.
Chyba nadszedł sezon na kradzież rowerów
A tak w temacie kradzieży to ostatnio sobie siedzimy na bulwarach i do kumpla dzwoni jego siostra i mówi że podsłuchała rozmowę grupki dresów i mówili że czekają "na rowerki".
Stali w miejscu którędy zawsze wracamy, a jeździmy tamtędy prawie codziennie.
Chyba nadszedł sezon na kradzież rowerów

Amor i rama pasuja do roweru slawka
http://allegro.pl/big-hit-shiver-dh-fr-i1412144027.html
Nie osadzam tu ale przynajmniej slawek mial rower w tej kolorystyce tylko na double trackach i chyba z mechanikami...
http://allegro.pl/big-hit-shiver-dh-fr-i1412144027.html
Nie osadzam tu ale przynajmniej slawek mial rower w tej kolorystyce tylko na double trackach i chyba z mechanikami...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: