Saint m810 - stalowy oplot

randy-rockstiff
Kontakt:

Saint m810 - stalowy oplot

Post autor: randy-rockstiff »

Chcę wymienić przewody w swoich hamulcach. Prawie na pewno zdecyduję się na przewody Goodridge'a. Znalazłem je w niezłej cenie na CRC, http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... delID=2938.
Nie mniej jednak, nie bardzo ogarniam jakie końcówki potrzebuję, aby można było to wszystko poskładać do kupy.
Może mi ktoś pomóc? Najlepiej gdyby były to konkretne linki z CRC, chyba, że można to dorwać w Polsce, ZNACZĄCO taniej.
Z góry dzięki za pomoc.
randy-rockstiff
Kontakt:

Nadal potrzebuję pomocy ;)
S: Deemax Ultimate, Fox 40 2011
SitoD
Kontakt:

Post autor: SitoD »

Gudridge w Polsce nie dorwiesz, a napewno nie za niższą kasę.
Nie rób sobie problemów i wydatków, zamów kompletny zestaw w oplocie na Vincere.pl
Jeżeli nie mają w ofercie, napisz do nich to ci zrobią, przytną na odpowiednią długość zakończą końcówkami i po problemie.
Miałem taki sam problem jak ty tyle, że do Code, hampel mi puchł na słońcu i się szybko przegrzewał, po zamontowaniu przewodów w oplocie jest rewelka.
Polecam te przewody.
randy-rockstiff
Kontakt:

Sainty nie puchną, przynajmniej ja tego nie doświadczam, zmiana raczej z kategorii tych niewymuszonych-dopieszczających rower ;]
Wiem, że w PL z tym ciężko, dlatego chciałem zamówić wszystko na crc. Zapytam na Vincere co mi mogą zaproponować, nie mniej jednak, nadal byłbym wdzięczny za odpowiedź na prośbę w pierwszym poście ;]
S: Deemax Ultimate, Fox 40 2011
ODPOWIEDZ