Problem z napinaczem boxguide
-
- Kontakt:
Problem z napinaczem boxguide
witam, mam taki problem z napinaczem truvativ ze jest on na maxa dokrecony tzn miski suportu gigapipe na maxa sciskaja napinacz a mimo to jest on luzny tak ze reka go bez problemu porusze. bylem w pszczynie w yamaku i tam tez dowzzlili na maxa ale po 1 dniu jazdy znowu moglem ruszyc go reka. czsami lancuch zle wejdzie na zebatke i potrafi mi przekrecic wlasnie napinacz ;( co jest nie tak?
-
- Kontakt:
mialem ten sam problem. jak zalozylem podkladke to niepasowalo bo korba nie chciala wejsc do konca (podkladka "skrocila") ośke. wzialem miedziany drut i wygialem go w takie kółko jak mufa suportu. zalozylem to zamiast podkladki i skrecilem na maxa suport. drut miedziany (prawdopodobnie) sie splaszczył przy mocnym dokreceniu i nie mam juz tego problemu, napinacz sie nie obraca.
podejrzewam ze masz dokladnie to samo co ja mialem. daj drutcik i wszystko bedzie pieknie gwarantuje.
jesli bys mial jakies pytania co do tego to pisz.
podejrzewam ze masz dokladnie to samo co ja mialem. daj drutcik i wszystko bedzie pieknie gwarantuje.
jesli bys mial jakies pytania co do tego to pisz.