czy mozo...
czy mozo...
mam pytanko czy amor Mozo Soul X lub R nada sie do streetu /dirtu??
jak dla mnie mozo soul x jak najbardziej. po ustawieniu go na odpowiedni skok robi sie sztywny, ma dobra prace i chyba w miare wytrzymaly. do dirtu nie potrzebujesz balonow 3,0 , wiec oponka 2,3 na street/dirt starczy.
jestem na tak, skakac na nim nie skakalem ale mialem mozliwosc chwilke pojezdzic i same pozytywne wrazenia. jesli na przyszly rok beda one na opone 2,5 , na sztywna os, i regulacje naprezenia wstepnego dodadza, to bedzie hit sezonu :)
jestem na tak, skakac na nim nie skakalem ale mialem mozliwosc chwilke pojezdzic i same pozytywne wrazenia. jesli na przyszly rok beda one na opone 2,5 , na sztywna os, i regulacje naprezenia wstepnego dodadza, to bedzie hit sezonu :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ja jeździłem na mozo soul x jest naprawde spoko,ale wolałym do dirtu mozo grove q ,sam taki teraz kupiłem stalowe golenie, mniejszy skok ,do diritu o wiele leopszy sztywniejszy pozatym znacznie tańszy bo za 299zł i przesyłka gratis w www.rowerowy.com kupiłem białego i jest spoko
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: