Avid Code 5
Avid Code 5
Witam. Oplaca sie kupic nowe komplet przod tyl 203 za 800 avidy cody 5 czy jednak cos innego jest warte tej ceny? waze 75kg teraz smigam na hayesach stroker ryde i to mi nie wystarcza;P ( kiepska modulacja i slabe)
Tom3r miałem te same strokery i potwierdzam, padaka najgorsze hample na jakich śmigałem
Po zmianie na Juicy 7 byłem bardzo zadowolony, w tej kasie co chcesz przeznaczyć spokojnie kupisz nowe Juicy 7 lub Elixiry R z tarczami G3 203mm i te dwie propozycje bym Ci polecał z naciskiem na tą drugą.
Mocy Ci w tych hamplach wystarczy spokojnie, a nie są takie cieżkie jak cody.

Po zmianie na Juicy 7 byłem bardzo zadowolony, w tej kasie co chcesz przeznaczyć spokojnie kupisz nowe Juicy 7 lub Elixiry R z tarczami G3 203mm i te dwie propozycje bym Ci polecał z naciskiem na tą drugą.
Mocy Ci w tych hamplach wystarczy spokojnie, a nie są takie cieżkie jak cody.
Sell: Rower - Intense M9
Code 5 są zdecydowanie mocniejsze od J7.
CODE mają poważne problemy z zapowietrzaniem. Na 5 kompletów , które "znam" tylko jedne działają bezproblemowo.
Co do wagi , z tego co pamiętam różnica wynosi 80 g.
też mi się tak wydawało , J7 tracą przy dohamowaniach z dużych prędkości . Code 5 miło zaskoczyły mnie na sciankach , J7 też ogarniały ale te pierwsze oferuja spory zapas mocy. Chcesz jechać wolniej , lekko dociskasz klamke , J7 w tym momencie trzeba było gnieść niemiłosierne.AlanCK pisze:Mocy Ci w tych hamplach wystarczy spokojnie, a nie są takie cieżkie jak cody
CODE mają poważne problemy z zapowietrzaniem. Na 5 kompletów , które "znam" tylko jedne działają bezproblemowo.
Co do wagi , z tego co pamiętam różnica wynosi 80 g.
-
- Kontakt:
ravfr to macie strasznego pecha chłopaki jak tak O2 łykają wam hample...moje mają 3 sezon i kłopotu zero,kolegom też raczej nie zasysają mimo że często kołami do góry rowery stawiamy to nadal Code sprawne mamy..
...im agresywniej śmigasz tym lepsze hample warto mieć
bo mocy nigdy zbyt wiele
...im agresywniej śmigasz tym lepsze hample warto mieć

http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!