Kona Stinky 2010 - opinie
Kona Stinky 2010 - opinie
Cześć. Za jakiś czas mam zamiar sobie kupic NOWY, dobry sprzęt, gdzieś koło 9000zł. W oko wpadła mi ta kona, spiszę się? Mam zamiar jej przez dłuższy czas nie zmieniać na inny rower. Mam zamiar w sklepie przy zakupie tego Stinkacza, od razu wymienić amora, z oryginalnego na 2półkowego 888 z 2010r. opłaca się?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
- Kontakt:
DHMaciek raczej bym pomyślał o wymianie kół, niż amora
Może coś typu Scott Voltage Fr będzie dla Ciebie odpowiedniejsze lub podciwy Big Hit 

https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

w standardzie jest najlepsza, czyi widelec 180mm 1półka. ja bym na twoim miejscu w tej cenie szukał stab supreme z 08 lub stab deluxe z 09r. - sprzęt wyższa klasa.
jeśi chodzi o stinky to tylko wersja deluxe, którą ma lepsze amortyzatory przód/tył.
zwykła stinky to taki prezent dla dziecka komunijnego, które się zadowoli ecv z przodu :P
jeśi chodzi o stinky to tylko wersja deluxe, którą ma lepsze amortyzatory przód/tył.
zwykła stinky to taki prezent dla dziecka komunijnego, które się zadowoli ecv z przodu :P
Ok. Czyli jesli model Stinky to tylko Deluxe.
looknijcie, tutaj znalazłem takiego stinkacza .10 za 1850$ dobrze czytam, bo cena jak dla mnie troszke za mała?
2 rower od góry.
http://www.iperads.com/5/ads/29_Motorcy ... a_Ace.html
Pozdro!
looknijcie, tutaj znalazłem takiego stinkacza .10 za 1850$ dobrze czytam, bo cena jak dla mnie troszke za mała?
2 rower od góry.
http://www.iperads.com/5/ads/29_Motorcy ... a_Ace.html
Pozdro!
no ale kolega chyba zaczyna, a nie łapie 4metrowych dropów. zawiecha w konie to jednozawias.. nie powiedziałbym, że to źle. i wątpie, że od razu to rozklekota, ale faktycznie w tej cenie można kupić używanego demo, a przy fajnej okazji nawet nowego z wyprzedaży. ja osobiście mam stinky i nie narzekam na zawieszenie, jedynie co mi siadało to osprzęt np. hamulce
ale na stinkim za dużo się nie pozjeżdza, bo to rama typowa do FR, na hopki.. po modyfikacji też do slope. voltage to taka nowość na ten rok.. a demo to sprawdzony rower, który zdaje egzamin i na zjeździe i w FR.
ale na stinkim za dużo się nie pozjeżdza, bo to rama typowa do FR, na hopki.. po modyfikacji też do slope. voltage to taka nowość na ten rok.. a demo to sprawdzony rower, który zdaje egzamin i na zjeździe i w FR.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
DHMaciek 9 koła to sporo kasy i można sobie pozwolić na poskładanie mocnej,dobrej i pod siebie maszyny.
pomyśl na spokojnie do czego dokładnie ma być ten rower w stolicy bo znając wszelkie spoty w betonie nadal twierdze że full w Warszawie to fanaberia
..a jeśli już koniecznie full to warto wybrać taki który będzie sztywny,trwały i dobrze działający w terenie po za miastem ( w górach ) niż tylko full pierwszy z katalogu bo ładnie wygląda
DHMaciek jak już masz wydawać taką kasę to warto się dobrze zastanowić i wydać ją na coś co jest tego warte
pomyśl na spokojnie do czego dokładnie ma być ten rower w stolicy bo znając wszelkie spoty w betonie nadal twierdze że full w Warszawie to fanaberia

DHMaciek jak już masz wydawać taką kasę to warto się dobrze zastanowić i wydać ją na coś co jest tego warte

http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
No rowerem co jakiś czas (2 miechy) bym wyskakiwał w góry, a tak to Warszawa - Bartycka.
Lasek 91 nie rozumiem Twojego 2 zdania, mógłbyś troszkę jaśniej xD?
No jeszcze niewiem, narazie mam Stinkacza w głowie, bo ten Deluxe 2010 ma jakiś dobry ten osprzęt, poza tym mam wtyki w USA, więc mógły bo sciągnąć nawet koło 10.000zł.
Z góry chciałbym zaznaczyć, że konstrukcje typu Big Hit mnie odrzucają, poprstu nie mógłbym na takim rowerze jezdzić, dla mnie ma za duzo koło wahacza 'nalane'.
Lasek 91 nie rozumiem Twojego 2 zdania, mógłbyś troszkę jaśniej xD?
No jeszcze niewiem, narazie mam Stinkacza w głowie, bo ten Deluxe 2010 ma jakiś dobry ten osprzęt, poza tym mam wtyki w USA, więc mógły bo sciągnąć nawet koło 10.000zł.
Z góry chciałbym zaznaczyć, że konstrukcje typu Big Hit mnie odrzucają, poprstu nie mógłbym na takim rowerze jezdzić, dla mnie ma za duzo koło wahacza 'nalane'.
-
- Kontakt:
DHMaciek czli masz 10k zł na nowy rower ze stanów i chcesz stinkacza? Powiedz mi czemu? 1 zawiasy sa dobre i kona stinky nie jest złym rowerem ale za 10k mozesz miec taaaaaaaki rower.
W okolicach tej ceny faitha 1 ze stanów mozesz miec, moze nawet od czechów, scotta voltage fr 20 + wymienic w nim tone osprzetu, jakies okazje na demo 09 jak gdzies zostały. Nie wiem czemu uparles sie na kone, a to co linkujesz to prawie na bank przekręt.
W okolicach tej ceny faitha 1 ze stanów mozesz miec, moze nawet od czechów, scotta voltage fr 20 + wymienic w nim tone osprzetu, jakies okazje na demo 09 jak gdzies zostały. Nie wiem czemu uparles sie na kone, a to co linkujesz to prawie na bank przekręt.